Пророчество на Дейвид Уилкерсън (2015)

9b66085b0[1]

Изненадващи „тайнствени” събития
Точно тогава, когато ще изглежда, че верското движение започва да утихва, ще се случат редица тайнствени събития, които ще доведат до създаването на организационна структура в това общество. Рим ще поиска настойчиво много отстъпки от протестантските водачи на това движение и ще ги получи.

Папата ще бъде възприеман повече като политически, а не като духовен водач на това обединение. По тази причина протестантските водачи на това движение от своя страна ще искат отстъпки от Рим и ще ги получат. От водачите на това движение няма да се изисква да почитат папата като Свят Баща на непогрешима и първа в йерархията църква, но само като политически водач, без да се приема, че е приемник на Петър.
              ~Дейвид Уилкерсън: Видението

По никакъв начин не искам да кажа, че папата или други църковни водач, влизащи в тази супер-църковна организация ще бъдат въвлечени в дейността на Антихрист. Библията има какво да каже по този въпрос, така че не е нужно аз да говоря сега за това.

Но аз видях неща, които ме уплашиха. Видях армия от кариеристи, които заемат най-високите мяста в тази супер-църковна организация. Много от тях ще са невярващи, антихристки настроени, обладани от мисълта, че тази супер-църква трябва да стане политически силна, достатъчно мощна, за да подтисне всички, които са против нейните действия. Докато онези, които вземат ръководни места ще говорят за чудеса, любов и мир, подчинените им наемници ще притесняват и преследват тези религиозни организации, които са в опозиция на ръководството.

Събирането на тази световна църква ще започне незабелязано. То ще започне с неофициални училищни разработки и изследователски програми. Някои съвместни програми ще започнат без официални или обвързващи задължения от страна на протестанти или католици. Но либералните протестантски водачи на САЩ и Англия ще се обединят с либералните католически богослови на Европа в преследването на велики чудеса. Това узаконено политическо обединение е все още далеко, но неофициалните основи за този съюз са вече положени

Хомосексуалисти и лесбийки са добре дошли в супер-църквата. Видях как тази супер-църква като форма на разбиране, приема хомосексуалисти и лесбийки за свои членове. Тази хомосексуална любов ще бъде защитавана от водачите на този църковен съюз и не само ще бъде приемана, но и поощрявана. Служители от хомосексуалисти и лесбийки ще бъдат ръкополагани в духовен сан и ще заемат авторитетни длъжности в този църковен съюз. Те ще бъдат обявени за ново поколение пионери, вна сящи ново понятие за любов и евангелизация.

Виждам как във всички големи градове на САЩ и по целия свят ще се създават църкви от хомосексуалисти и лесбийки, които ще обслужват изключително нуждите на себе подобните си. Те ще се ползват от пълното признание и подкрепа от страна на официалните религии. В неделните училища и в църковната литература ще се разпространяват специални курсове, внушаващи на децата и подрастващите, че хомосексуалността е нормална форма на християнската сексуална любов.

Най-трагично от всичко е това, че виждам да идват дни, когато болшинството хомосексуалисти вече няма да търсят помощ от църквата. Но вместо това супер-църквата ще ги защитава, ще се възхищава на тяхната смелост и готовност да бъдат такива, каквито са. Супер-църквата ще се приспособи към слабостите на човешката плът и ще успокояват човечеството в неговите грехове. Тя ще обвинява в старомодност проповедниците „осъждащи греха”, изказващи се против страстите на тези, които някога се считаха за нуждаещи се от помощ и съвет.

Усилията на новото учение по същество ще бъдат насочени към това да научат хората да живеят със своите проблеми. Но всъщност, за тях това е възможност да се наслаждават на своята похот и капризи като „дар от Бога”.

8 comments for “Пророчество на Дейвид Уилкерсън (2015)

 1. 800 прочита без нито един коментар. Евангелистите се страхуват от темата за идването на хомосексуализма в църквата. Изненадващо дори п-р Петков, п-р Добрев и брат Петьо които обстойно дискутират темата за белега на звяра не са се включили с техните анализи? Нека обобщим написаното в пророчеството които предстоят през 2015

  1. Kогато ще изглежда, че верското движение започва да утихва, ще се случат редица тайнствени събития – те вече се случват предвождани от папата, НАР и НСРОБ
  2. Aрмия от кариеристи, които заемат най-високите мяста в тази супер-църковна – вече се случва с навлизането на църквите от Стратегия 24, Ц3, Г12 и тям подобните им
  3. Cупер-църква трябва да стане политически силна – горепосочените вече проповядват и практикуват тази доктрина в услуга на световните правителства
  4. Хомосексуалисти и лесбийки са добре дошли в супер-църквата – посочените църкви не критикуват открито хомосексуализма с което примат неговите членове в своята членска маса. Улкерсон пише: Видях как тази супер-църква като форма на разбиране, приема хомосексуалисти и лесбийки за свои членове – ще се създават църкви от хомосексуалисти и лесбийки, които ще обслужват изключително нуждите на себе подобните си
  5. Най-трагично от всичко е това, че виждам да идват дни, когато болшинството хомосексуалисти вече няма да търсят помощ от църквата. Но вместо това супер-църквата ще търси помощ от тях и ще се възхищава на тяхната смелост и готовност да бъдат такива, каквито са.

 2. Вижда се ,че времето на второто пришествие на нашия Господ наближава.И слава на Бога!Защото вече не се издържа това безчинство.

  ЩЕ МОГА ЛИ ДА И ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ПО ТАЗИ ТЕМА!
  Като например:кои са?/Стратегия24,ЦЗ,Г12 и ако има и др. подобни.
  Ще съм ви благодарна г-н Георгиев.

  БОЖЕ ОПАЗИ НИ!

 3. Видно е, че обществото деградира в морално отношение и стандартите за целомъдрие, морал и семейна вярност все повече се снижават. Лошото е че доста църковни общества вместо да стоят на моралния стандарт на Божието Слово, в опитите си да бъдат приятелски настроени към търсещите хора обръщат гръб на Святия Бог.
  Да попитам тези, които четат тук: Колко пъти за последния месец бяхте предизикани от неделната проповед за нещо лично във вашия живот, както Исая, когато видя Господа осъзна окаяното си състояние. (Исая 6:5. Тогава рекох: Горко ми, защото загинах; понеже съм човек с нечисти устни, и живея между люде с нечисти устни, понеже очите ми видяха Царя, Господа на Силите.)

 4. Папата: диалог с исляма и признаване ценностите на другите
  Като се позова на двете религии – християнството и исляма, които „признават духовният отец Авраам“, Светият Отец отбеляза, че „сега, повече от всякога, има нужда от институт, „изцяло посветен на търсенето и подготовката на специалисти в областта на диалога с мюсюлманите“. Това бе доловила и универсалната Църква „в периода на обновлението след Втория Ватикански събор“. Папата призова към силно чувство за отговорност. „Ислямско-християнският диалог изисква търпение и смирение, които да придружават едно задълбочено проучване, тъй като обобщенията и импровизациите могат да бъдат вредни“. Светият Отец потвърди, че през последните години са направени крачки напред за междурелигиозния диалог и с верните от исляма. Папа Бергольо подчерта, че „в началото на диалога стои сближаването“, което поражда първото опознаване на другия. Тръгвайки от предпоставката за общата принадлежност към човешката природа, ще могат да се превъзмогнат предразсъдъците и неверните твърдения, и да се разбере другия.

 5. След Кант, религията (християнската) значително се хуманизира и отдава приоритет на моралните ценности. Това довежда до загубата, или омаловажаването на определени други фактори при вероизповеданията, т.е. до загуба на идентичност. Това довежда до много страхове на много умове. А Любовта страх не познава!

 6. Za men kato hristianka ot 36 godini i v hodataistveno slujenie za Israel David Welkerson e edinstvenia Bojii prorok,tai kato samo negovite proro4estva se sbagvat !!!!
  Vsi4ko koeto e prorokuval prez 1984 godina se izpalniava s uvelirna to4nost!
  Taka 4e mili hristiani zamislete se koi i kakav e papata i prestanete da ni govorite i da ni ubejdavate v negovata sviatost i smirenie ako obi4ate!
  Posledno vreme e i vseki triabva da biaga za duchata si!!
  Vsichki triabva da prochetat tova prorochestvo da prestanat da govoriat kolko smiren i blagodaten e papata!!!!I

 7. Цялото видение на Дейвид Уилкерсън за последното време

 8. Имам една молба към човек който може да ми достави оригиналената книга първо издание на Дейвид.
  В ръцете ми са попадали какви ли не преводи като всеки е добавял или отнемал нещо!
  Тези от Шумен които бяха я издали като ги питах защо много неща липсват ми казаха-ние я редактирахме!
  Щом като някои намериха смелост и пророчество да редактират няма да се учудя ако и Библията започнат да редактират!
  Който може да ми достави оригинала ще му платя каквато цена каже!
  Децата ми спокойно могат да я приведат безупречно на български!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *