ДЕЙВИД УИЛКЕРСЪН: ОЩЕ СЛОВО


Ако основите са разрушени, праведния какво да направи? (Псалм 11:3) 

Наскоро бях воден да изпратя СПЕШНО послание предупреждаващо за голямо бедствие. Толкова значително, че би накарало дори божиите избрани да треперят.

Един епископ ме попита: „Има ли още слово?”

Мога да отговора споделяйки това което Святият Дух говори в собственото ми сърце и това което аз бих направил. Споделих, че бях воден по един практичен начин да заделя необходимата за месец храна, защото съм бил свидетел на паниката при заплахата от тероризъм. Това трябва да бъде лично водителство за всеки поотделно.

Това което чувам Святият Дух да говори на сърцето ми относно моя личен духовен отзив на идващото бедствие е просто това – СТОЙ И ГЛЕДАЙ СПАСЕНИЕТО ГОСПОДНЕ.

”А Моисей каза на людете: Не бойте се; стойте и гледайте избавлението, което Господ ще извърши за вас днес; защото колкото за египтяните, които видяхте днес, няма да ги видите вече до века … Господ ще воюва за вас, а вие ще останете мирни. (Изход 14:13-14)

Това е отношението на вярата в присъствието на бедствие. Какво би могъл да направи Израел на брега на Червеното море? Армията на фараон е по петите им, планините ги обграждат, а пред тях е невъзможното море.

Плътта вика: „Направи нещо!”

Плътта вика от безпомощност.

Може ли Бог да изсуши морето? Да приравни планината? Да воюва срещу голяма армия без да има оръжия? Те се намират в страшна, плашеща ситуация. Божиите хора треперят и в този час на страх идва слово от Бога, Който казва: „Стойте. Не се страхувайте. Това е часът на спасението. Ще станете свидетели на падането на основите на една световна сила. А в същия час, Аз ще воювам за вас. Бъдете в мир. Стойте и вижте делата Ми.”

Възлюбени, моето предупреждение е само един глас между много, които казват едно и също нещо. Може всички да се страхуваме за малко, но онези които истински познават божието слово ще бъдат утешени от Святия Дух. Ще бъдем кръстени в голям мир, свръхестествена тишина и това ще стане велико свидетелство за страхуващите се множества. 

В Христа,

Дейвид Уилкерсън

http://davidwilkersontoday.blogspot.com/2009/03/further-word.html

3 comments for “ДЕЙВИД УИЛКЕРСЪН: ОЩЕ СЛОВО

  1. Ima razlichni bitki-ponyakoga trybva da stoim i chakame Bojieto izbavlenie,ponyakoga trybva da varvim napred spored Bojiyata zapoved,ponyakoga trbva da stoim na kolene v molitva ili da obikalyme grada dokato padnat stenite kakto Erihon… Vajnoto e che Bog e na stranata na Svoite i pobedata e sigurna,ako razbira se nie sme na Negovata strana.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *