ПРОРОЧЕСКИ ФЕНОМЕН: Сняг в израелската пустиня

519x346Сняг е паднал в много райони на Израел през нощта, от Голанските възвишения на север до пустинята Негев на юг, съобщава The Jerusalem Post. През нощта в Йерусалим са паднали около 20 см сняг, а в северните Голански възвишения снежната покривка достигнала 30 см. Малки количества сняг паднали дори в южните градове Арад, Димона и Биршеба. Снегът в Рош Пина затворил летището в северния град. Училищата са затворени в Голанските възвишения, Йерусалим и околностите, както и в различни части от Галилея. Снежната буря в Израел е нанесла повреди на основен електропровод в град Арад. Служителите на електроразпределителната компания ги отстраняват. Магистрали в Йерусалим са затворени заради падналия сняг.

3 comments for “ПРОРОЧЕСКИ ФЕНОМЕН: Сняг в израелската пустиня

  1. Живият Бог, Творецът и Господ на Вселената е единствения истинен Бог – Бог на завета с Авраам, Исаак и Яков, Който е верен към Своя избран народ Израел във всичките Си обещания. Бог бди над Своя народ и ще изпълни докрай Своите обещания към Израел.

    Връщането на Израел в обещаната земя, създаването на държавата Израел след дългогодишно изгнание по целия свят, оцеляването на държавата Израел сред многобройни врагове, решени да разрушат, унищожат и ограбят и много други са доказателства за Божията вярност

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *