Джейк от „Двама мъже и половина“ се обърна към религията и заклейми сериала

ОБНОВЕНА: Популярният сериал спира окончателно през февруари…

Намерилият популярност още като дете Ангъс Т. Джоунс, известен с ролята си на Джейк от сериала „Двама мъже и половина“, заклейми във видеосъобщение сериала като пълнещ главата на хората с разврат, пише „Ройтерс“.

Той дори призовава аудиторията да спре да гледа шоуто, започнало през 2003 г., когато Ангъс е на 10 години. Причината за изненадващите твърдения се корени в отдадеността му към Църквата на адвентистите от седмия ден.

„Ако гледате „Двама мъже и половина“, моля спрете да го правите. Ако няма да направя зло на някого, то нека да си отида. Не искам да помагам на плана на врага“, казва вече 19-годишният Ангъс Т. Джоунс, който отбелязва, че телевизията единствено пълни главата на хората с мръсотии. „Не можеш да се страхуваш от Бог и да участваш в такова шоу.“

Засега телевизия CBS и продуцентите на шоуто не са коментирали ситуацията. Те изгубиха голямата си звезда Чарли Шийн след конфликти със създателя на продукцията Чък Лори, а през последния сезон в главната роля беше Аштън Къчър. Той ще участва и през предстоящия сезон.

5 comments for “Джейк от „Двама мъже и половина“ се обърна към религията и заклейми сериала

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.