Джейк от „Двама мъже и половина“ се обърна към религията и заклейми сериала

ОБНОВЕНА: Популярният сериал спира окончателно през февруари…

Намерилият популярност още като дете Ангъс Т. Джоунс, известен с ролята си на Джейк от сериала „Двама мъже и половина“, заклейми във видеосъобщение сериала като пълнещ главата на хората с разврат, пише „Ройтерс“.

Той дори призовава аудиторията да спре да гледа шоуто, започнало през 2003 г., когато Ангъс е на 10 години. Причината за изненадващите твърдения се корени в отдадеността му към Църквата на адвентистите от седмия ден.

„Ако гледате „Двама мъже и половина“, моля спрете да го правите. Ако няма да направя зло на някого, то нека да си отида. Не искам да помагам на плана на врага“, казва вече 19-годишният Ангъс Т. Джоунс, който отбелязва, че телевизията единствено пълни главата на хората с мръсотии. „Не можеш да се страхуваш от Бог и да участваш в такова шоу.“

Засега телевизия CBS и продуцентите на шоуто не са коментирали ситуацията. Те изгубиха голямата си звезда Чарли Шийн след конфликти със създателя на продукцията Чък Лори, а през последния сезон в главната роля беше Аштън Къчър. Той ще участва и през предстоящия сезон.

5 comments for “Джейк от „Двама мъже и половина“ се обърна към религията и заклейми сериала

  1. Браво на момчето! Този сериал е наистина отвратителен по своето съдържание. Жалко е, че се гледа масово.

  2. Този сериал е много коварен. Той е една много лека комедия, която представя по един невинен начин прелюбодейството и изневярата като нещо съвсем нормално и човешко. После се чудим защо пропада морала на нацията.

  3. Много правилно. Браво на момчето! Нямат край тези сладникави комедии. Кухи и изобщо не са безобидни, всъщност са вредни!!!

  4. МНОГО РЯДКО МОМЧЕТА С ТАКИВА ГОЛЕМИ ДОХОДИ СЕ ОБРЪЩАТ КЪМ РЕЛИГИЯТА, А ОЩЕ ПОВЕЧЕ КЪМ ИЗУЧАВАНЕ НА КАКВО КАЗВА БИБЛИЯТА, КАКВОТО Е АДВЕНТИЗМА. ГОСПОД ДА ГО БЛАГОСЛОВИ ДА ОСТАНЕ ВЪВ ВЯРНАТА ПОСОКА.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.