Джейк от „Двама мъже и половина“ се обърна към религията и заклейми сериала

ОБНОВЕНА: Популярният сериал спира окончателно през февруари…

Намерилият популярност още като дете Ангъс Т. Джоунс, известен с ролята си на Джейк от сериала „Двама мъже и половина“, заклейми във видеосъобщение сериала като пълнещ главата на хората с разврат, пише „Ройтерс“.

Той дори призовава аудиторията да спре да гледа шоуто, започнало през 2003 г., когато Ангъс е на 10 години. Причината за изненадващите твърдения се корени в отдадеността му към Църквата на адвентистите от седмия ден.

„Ако гледате „Двама мъже и половина“, моля спрете да го правите. Ако няма да направя зло на някого, то нека да си отида. Не искам да помагам на плана на врага“, казва вече 19-годишният Ангъс Т. Джоунс, който отбелязва, че телевизията единствено пълни главата на хората с мръсотии. „Не можеш да се страхуваш от Бог и да участваш в такова шоу.“

Засега телевизия CBS и продуцентите на шоуто не са коментирали ситуацията. Те изгубиха голямата си звезда Чарли Шийн след конфликти със създателя на продукцията Чък Лори, а през последния сезон в главната роля беше Аштън Къчър. Той ще участва и през предстоящия сезон.

5 comments for “Джейк от „Двама мъже и половина“ се обърна към религията и заклейми сериала

  1. Браво на момчето! Този сериал е наистина отвратителен по своето съдържание. Жалко е, че се гледа масово.

  2. Този сериал е много коварен. Той е една много лека комедия, която представя по един невинен начин прелюбодейството и изневярата като нещо съвсем нормално и човешко. После се чудим защо пропада морала на нацията.

  3. Много правилно. Браво на момчето! Нямат край тези сладникави комедии. Кухи и изобщо не са безобидни, всъщност са вредни!!!

  4. МНОГО РЯДКО МОМЧЕТА С ТАКИВА ГОЛЕМИ ДОХОДИ СЕ ОБРЪЩАТ КЪМ РЕЛИГИЯТА, А ОЩЕ ПОВЕЧЕ КЪМ ИЗУЧАВАНЕ НА КАКВО КАЗВА БИБЛИЯТА, КАКВОТО Е АДВЕНТИЗМА. ГОСПОД ДА ГО БЛАГОСЛОВИ ДА ОСТАНЕ ВЪВ ВЯРНАТА ПОСОКА.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *