ПОСЛАНИЕ на радио ВОТ относно ГЕЙ-ПАРАДА

ОЩЕ по ТЕМАТА:

Нека погледнем какво се случва навсякъде около нас, през последните години и сега. Ежедневните новини постоянно са изпълнени с престъпления, насилие, жестокости, бедствия, сътресения, икономически кризи, фалити, граждански вълнения, наркотична зависимост, дори и сред твърде младите хора. Ширеща се греховност, разпространение на сексуалните грехове, блудство и прелюбодейство, и дори легализирането им в дадени страни, като възрастовата граница за много от гореизброените, постоянно пада надолу.

Някои от споменатите по-горе неща, дори не се смятат за неморални, а се приемат толеранто, като се считат за породени от, и съпътстващи съвремието, в което живеем, а моралните норми се загърбват, като за тях се смята, че те са били присъщи за отминали периоди в човешката история, които не могат да се съвместят с днешния развиващ се свят. Някои казват, че това са нови неща, които в миналото ги е нямало или поне не всички, и че те са възникнали като необходимост за нашето съвремие. Истината е, че това НЕ Е ВЯРНО, защото НЯМА НИЩО НОВО ПОД СЛЪНЦЕТО.

Самото Божие слово, казва следното: „Каквото е станало, това е, което ще стане; И каквото е било извършено, това е, което ще се извърши; И няма нищо ново под слънцето. Има ли нещо, за което може да се каже: Виж! това е ново? То е вече станало във вековете, които са били преди нас. Няма спомен за предишните поколения; Нито ще се помнят бъдещите поколения от онези, които ще дойдат след тях.“ (Еклесиаст 1:9-11)

Знаем за моралната деградация и поквара, които са заливали Содом и Гомор, древна Гърция и древен Рим. Днес, в редица страни, хомосексуалисти и хомосексуални организации не се задоволяват само с натрапчива показност на тяхната противоестествена ориентация, но започват да атакуват дори и институцията на традиционния брак.

„При легализирането на гей-браковете, когато във френския парламент една група от народни представители издигнала глас против това беззаконие, те веднага били обявени за „луди” и било насърчено тяхното изгонване от залата. Това говори изключително много за агресивните методи, с които си служи днешното общество срещу инакомислещите и идеологически необремените от либерализма.“ – съобщават от сдружението, обявило се против натрапването на хомосексуални прояви над обществото в България.

В момента в ЕС върви кампания за легализиране на инцеста (кръвосмешение) – сексуални връзки между роднини. Текат обществени разговори и дебати, в Скандинавските страни и дори парламентът на Швейцария обсъжда легализирането му в страната. Съобщават от FrogNews. В световен мащаб се наблюдава уважаеми радиослушатели“, агресивно налагане за приемане на хомосексуализма като нещо нормално, чрез упражняване на своеобразен психологически натиск върху всеки, който се обяви против това неестествено за човека употребление. Стига се до медийни клевети, до съд и дори уволнение от работа, само защото някой си е позволил да надигне глава срещу идеологията на днешното последно време.

Единствено в Русия за сега, на 11 юни 2013г. “ Руските депутати приеха закон, който предвижда сурови глоби и ефективни присъди за хора, които „пропагандират” хомосексуализъм сред деца, предаде АФП. Държавната дума – долната камара на руския парламент, прие противоречивия закон с 436 вота за срещу нула гласа против с един въздържал се. Този вот разчиства пътя за това законът да бъде гласуван в горната камара на парламента и след това, ако бъде подкрепен, да бъде подписан от президента Владимир Путин. Законът забранява „пропагандирането на нетрадиционни сексуални отношения” на непълнолетни от страна на руски и чуждестранни граждани, както и медийни организации.“ – съобщават от агенция „Фокус“. Градският съд в Москва окончателно забрани провеждането на гей паради в столицата в следващия един век. Забраната беше въведена от управата на Москва още през 2012г.

От News.bg съобщават, че някои обществени организации са предприели информационна кампания по тези въпроси. „За поредна година под натиска на чужди посолства и с щедрото финансиране от задгранични фондации, отново се подготвя манифестация на содомията в столицата ни, се казва в тяхно изявление. Въпреки че тази проява е крайно враждебна на българския дух и традиции и е неприемлива за мнозинството от народа ни, официалните власти допускат тя да се състои“. На фона на всичко това е и предстоящият гей-парад „София-прайд“ (като прайд в превод от английски означава гордост), който ще се състои в София на 22 юни.

Хомосексуализмът деструктивен за личности, семейства и нации

Хомосексуализмът срещу свободата на словото

Презветерианци ръкополагат хомосексуалисти в Шотландия

Тайнствата и хомосексуализма

Презвитерианци с исторически вот за гей свещеници

Новият глава на Англиканската църква е против еднополовите бракове

Англиканската църква разреши гей епископи

След Презвитерианската църква (САЩ) и шотландците ръкоположиха хомосексуалисти

Презвитерианската църква позволи гей свещеници

ДА СИ ГЕЙ Е ОК АКО СИ ПРЕЗВИТЕРИАНЕЦ!

Църкви отварят врати за хомосексуални двойки

Американската презвитерианска църква ръкоположи първия си гей свещеник

Презвитерианската църква ръкоположи хомосексуалист

Отворено писмо срещу едностранчивото натрапване на хомосексуализма

Протестанти и католици с обща декларация срещу втория гей-парад в София

4 comments for “ПОСЛАНИЕ на радио ВОТ относно ГЕЙ-ПАРАДА

  1. Ужас!!!…. не е за вярване!!!
    Ако информацията в горния линк е достоверна, то заформящия се гей парад не е съвсем безобиден.

  2. Брат Янко пак ни хвърли в пределите на световната конспирация

  3. Това дадено на линак на п-р Янко Добрев-О.Б.Ц-Силистра on 18.06.2013 at 9:08
    http://blogzaserioznihora.blogspot.com/2013/05/blog-post_27.html е отмъщение на разведена рускиня. Все пак тя споменава нещо наистина страшно. В Норвегия и на много други места в Европа, деца се отнемат от нормални родители и се дават за осиновяване от хомо двойки. Като броя им не е малък и хомо двойките получават много повече пари за гледане на дете от истинските родители на детето.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *