ЗА или ПРОТИВ ГЕЙ КУЛТУРАТА?

18 comments for “ЗА или ПРОТИВ ГЕЙ КУЛТУРАТА?

 1. Ефесяни 5:3 А блудство и всякаква нечистота или сребролюбие даже да не се споменават между вас, както прилича на светии;

 2. Категорично против! – Няма нищо библейско в това! …

 3. Каква е причината да има хомосексуализъм?
  При мъжете аз наистина се чудех каква е причината да има така наречени „естествени гейове“. В смисъл едно е някой да е прекалявал с порнографията, да се е повлиял от филми, музика и да се мъчи да имитира нещо от холивуд, каквато е при повечето случаи причината. Наскоро обаче гледах едно видео за момиче на 6 чиито гърди са като на около 16 годишна. Оказа се че причината е била в това, че единственото нещо, което може да е някаква причина е яденето на пилешко месо в което има голямо количество хормони. Нивото на женските хормони при нея е било около 200 пъти над нормалното за тази възраст. След изследване се оказва, че единият плодник на матката и се е развил прекомерно, а другия е много малък и какви ли не аномалии. Тя спира месо, мляко, и всякакви животински храни и след година тялото и почти напълно се възстановява. Тогава дочух коментар от един от месопроизводителите, че много производители слагат хормони за да растат пилетата по-бързо, 1 месец преди да е заколено пилето хормон не му се дава и то се изчиства, но някои производители са небрежни и слагат до последно. И той коментира, че това е причината много момчета да имат гейски наклонности напоследък, като общата теза е, че те се раждат така, едва ли не с увреден хормонален баланс, но по-вероятната причина е тази.

  Относно жените, защо стават обратни? Най-често като реакция против мъжете, които са ги наранили, оскърбили и които се държат грубо, надменно, без състрадание и каквато и да е чувствителност. Те си мислят, че като е момиче, тя като е по-емоционална и по-подобна на тях, ще ги разбере по-добре. И няма нищо лошо в това да имат добри приятелки, които да ги разбират, но ехоо, приятелките са едно съпругът друго. Това че един е бил идиот, а те са били достатъчно наивни да му се хвърлят в прегръдките, не означава че няма да срещнат правилния човек. Именно женската емоционалност и припряност може да бъде добре балансирана от един разбран, съвестен, стабилен мъж. Вероятно всяка обратна жена дълбоко в себе си си е жена и ако срещне един истински достоен мъж, може спокойно да се влюби и изпитва истински чувства към него. Тогава насила наложената „обратност“ би се изпарила за секунди. И тогава идват скандалите, съжалението, ревност, ексцесии между двете жени, тъй като едната е „предала“ фронта. А другият вариянт за който се сещам е, че обратни стават някои жени насилвани по брутален начин да проституират и те просто изпитват погнуса от мъже. Но и това е докато не срещнат някой различен. Съвсем естествено е момче и момиче да се влюбят, неестественото само си отпада, ако не се поддържа изкуствено, затова озаконяването на тези бракове би била една изкуствена поддръжка, която ще ги форсира да останат заедно, въпреки че те вече са си върнали нормалните желания и наклонности. И кой знае колко проблеми ще правят за подобни разводи в съда. Тези неща умишлено се правят, тъй като „някой“ си е въобразил, че населението на света е твърде много, и че когато хората са в семейство и имат деца не им работят достатъчно във фабриките, тъй като често мъжът работи, а жената и децата се грижат за къщата и тн. Тези хора заради пари и власт правят тези неща, за да може някои нации просто да отмрат, най-вече западна европа. Така че те да могат лесно да манипулират останалите непросветени нации или да ги унищожат и така да си наложат новия световен ред. Лошото е че хората гледайки всеки ден тези извращения, започват да ги смятат за нещо нормално, вместо да се гнусят. И според мен всичко идва от изгубването на истинската любов и превръщането и в технически сексуален акт, който може да се направи всякак. Върне ли се любовта сред хората, хората няма да искат повече нищо „друго“. Източникът на любовта е Бог! Истинската, чиста и съвършена вечна любов!

 4. В БИБЛИЯТА е истината! Бог, Творецът е създал мъжът и жената да бъдат едно цяло!
  Не съдя никого, защото има само Един, който ще направи това!
  Относно въпроса Ви,категорично съм против гей културата!

 5. Против гей културата съм и Бог в Римляни първа глава надоло пише за корените на това зло,а тезу,които одобряват са доказателство за това,колко извратен стана света около ни !

 6. ГЕЙ ОБЩНОСТ Е САТАНИНСКО СБОРИЩЕ ТЯХНОТО БРАЧНО СВИДЕТЕЛСТВО Е ПРОПУСК ЗА АДА.БОГ СЪЗДАДЕ МЪЖА И ЖЕНАТА КАТО БЛАГОСЛОВЕННО СЕМЕЙСТВО И ПОДАРИ ДЕЦА ДА ОГЛЕЖДАТ.ГЕЙ И ЛЕЗБИЙКИТЕ ТЯХНИТЕ ПРИСЪДИ ЩЕ ГИ ИЗПРЕВАРЯТ ПРЕД СЪДНИЯ ДЕН НА ВЕЛИКИЯ БОГ.

 7. На въпроса на Ivaylo Petrov Каква е причината да има хомосексуализъм?
  Отговорът е много просто грях и бунт против Бога.
  По-важният въпрос е защо има хомосексуализъм в църквата.
  Отговорът откровено се определя от липсата на жени в служение. Психологията е категорична по въпроса, че когато за пример се дава само един пол и децата растат като гледат само един пол това изгражда хомосексуална атмосфера в църквата. Вижте само какво е положението в православието!

 8. 22. Като се представяха за мъдри, те глупееха,
  23. и славата на нетленния Бог размениха срещу подобие на образ на смъртен човек, на птици, на четвероноги и на гадини.
  24. Затова, според страстите на сърцата им, Бог и ги предаде на нечистота, щото да се обезчестят телата им между сами тях, –
  25. те които замениха истинския Бог с лъжлив, и предпочетоха да се покланят и да служат на тварта, а не на Твореца, Който е благословен до века. Амин.
  26. Затова Бог ги предаде на срамотни страсти, като и жените им измениха естественото употребление на тялото в противоестествено.
  27. Така и мъжете, като оставиха естественото употребление на женския пол, разжегоха се в страстта си един към друг, струвайки безобразие мъже с мъже, и приемаха в себе си заслуженото въздаяние на своето нечестие.
  28. И понеже отказаха да познаят Бога, Бог ги предаде на развратен ум да вършат това, което не е прилично,
  29. изпълнени с всякакъв вид неправда, нечестие, лакомство, омраза; пълни със завист, убийство, крамола, измама и злоба;
  30. шепотници, клеветници, богоненавистници, нахални, горделиви, самохвалци, измислители на злини, непокорни на родителите си,
  31. безразсъдни, вероломни, без семейна обич, немилостиви;
  32. които, при все че знаят Божията справедлива присъда, че тия, които вършат такива работи, заслужават смърт, не само ги вършат, но и одобряват ония, които ги вършат.

 9. tova e merzost pret boga bog szdade m6 i jena zada imat itimni kotakti a ne m6 i m6 istoriqta za uni6tojavaneto na sodom i gomor ena ot pre4inite e za uni6tojenieto poradi tozi razvrat

 10. Съгласен съм с това мнение богословието е грешно и ражда грешни плодове.
  При презвитерианците които изпадат в хомосексуални грехове се оправдават с божието провидение
  че Господ ги бил предопределил да са такива.
  За Проблемите на православната църква зададох следните въпроси:
  1. Свещениците са напълно компрометирани
  2. Скандал след скандал през 2013
  3. нечувани и невиждани неща недопустими в църковна институция
  4. Случаи на разврат, хомосексуализъм и содомия
  5. Корупция и алчност у православните пастори
  6. Липса на скромност и демонстриране – Киро Линкълна
  7. Игумен Борис притежава 4 леки коли + яхта
  8. Незаконни семейства въпреки обета за безбрачие
  9. Монах Кирил – прояви на разврат, блудства, прелюбодействие, оргии, пиянства и педофилия
  10. Подкупи за свещенически вот за 30 000 лв.
  11. Запазване на статуквото на агентите на ДС на водещи митрополитски постове.
  12. Свещениците не вярват в Бога. Православни атеисти!
  13. Имаща се консервативна християнска институция Православната църква се е превърнала в една от най-либералните църковни организации
  Все още чакам отговора на г-н Велчев!

 11. Ako se obarnat istinski.kam isys.sam saglasen.no ako jveqt .texniq si razvraten jovot.nesam saglasen.vse pak sa xora.imat izbor.kam vehen jivot.ili vehni maki.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *