9 comments for “Библията за Новия световен ред

 1. Бихте ли ми казали, как е името на пастора, който говори? Благодаря ви.

 2. Това пастир Агоп от Варна ли е?
  Мисля че беше Адвентен пастир.

 3. Пастор Никола Лефтеров е говорителят.Бъдете благословени!

 4. Питащият НИКОЛАЙ НЕДЕЛЧЕВ досегашният председател на ОЕЦ ли е?

  Ако е така, странно е, че като дългогодишен софийски жител той не познава п-р Н. Лефтеров, дългогодишен служител в централната Адвентна църква на ул. „Солунска“. Също така е странно, че не познава дългогодишния адвентен п-р Агоп Тахмисян. И двамата са председателствали Съюза на адвентните църкви в България в по-ново време.

  Дано да греша, но ако лицето Н. Неделчев е досегашният председател на ОЕЦ, то той би трябвало да познава всички ключови фигури в другите протестантски деноминации – не само патриарха, главния мюфтия, министър-председателя и президента на Република България. Трябва да познава и онези служители, които не участват в НСРОБ.

 5. Колосяни 2:8
  Внимавайте да ви не заплени някой с философията си и с празна измама, по човешко предание, по първоначалните учения на света, а не по Христа.

  Адвентиското движение използва като КЛОПКА пророчества като тези за да измамят други християни да им вярват. Интесресно е как може да видят такива неща по света и да ги интерпретират, а не могат да видят че тяхното движение е посято от Сатана.(Мат 13:25)
  Имат фалшиви доктрини като :
  -Пророчества за второто идване на Исус които не се сбъдват (1844 William Miller)
  -Пазене на съботата
  -Душите на хората спят след смърта
  -Нечестивите ще бъдат унищожени и няма да страдат вечно в пъкала.
  -През 1844г Исус е влязъл в пресвятото място и сега ни разследва.
  -вегетерианство (учение на демони 1 Тим 4:3)
  И още десетки други ереси които Библията нарича „гибелни ереси“ и които водят в пъкала.
  Този пастор е заблуден и заблуждава своите слушатели. Поставя примка за душите им.

  2 тим 3
  13 А нечестиви човеци и измамници ще се влошават повече и повече, като мамят и бъдат мамени.
  14 А ти постоянствувай в това, което си научил и за което си бил убеден, като знаеш от какви лица си се научил,
  15 и че от детинство знаеш свещените писания, които могат да те направят мъдър за спасение чрез вяра в Христа Исуса.
  16 Всичкото писание е боговдъхновено и полезно за поука, за изобличение, за поправление, за наставление в правдата;
  17 за да бъде Божият човек усъвършенствуван, съвършено приготвен за всяко добро дело.

 6. Г-н „Ивайло П.“, виждам, че се произнасяте КАТЕГОРИЧНО за ученията на всички протестантски деноминации – петдесетна, адвентна, баптистка и т.н. Както е видно, Вие вече сте напълнили залите на ХАДЕС с всички… Не искам да влизам отново в спорове, но преди около една седмица Ви попитах ДАЛИ МОЖЕТЕ ДА ПРЕДСТАВИТЕ СВИДЕТЕЛСТВА ЗА УЧАСТИЕТО НА ФИЛИП ЯНСИ В МИТИНГИ, които СА В ПОДКРЕПА НА ХОМОСЕКСУАЛНИТЕ ИЗЯВИ В АМЕРИКАНСКИТЕ ЦЪРКВИ И ОБЩЕСТВО.

  Тъй като не съм сигурен дали сте ми отговорил, моля да направите това ТУК или да повторите евентуалния си отговор, защото не мога да го намеря в Пастир.орг.

  Темата за дилетантското пропагандиране на теорията на Филип Янси за „всепрощаващата благодат“, което идва от страна на български баптисти, живо ме интересува. Аз лично присъствах на една от вечерите на Филип Янси в София и гледах неговото интервю в предаването „Вяра и общество“ и ми стана ясно, че той ИЗОБЩО НЯМА ПРАВИЛНО, т.е. АДЕКВАТНО РАЗБИРАНЕ за благодатта. Той е и си остава един американски журналист и популист в говоренето си по сериозни богословски теми.

  Та още веднъж Ви моля, г-н „Ивайло П.“, да дадете конкретни свидетелства за неговите участия в споменатите митинги.

 7. вс. е за парлама В.Пеев Няма 1 коментар за масонското ОЕЦе или СеПЦ от как там са русенци а преди само против оец и сепеце се пишеше визирай конюктурната задруга на сглобката врачев-еленков, неделчев (ВЕН)

 8. Вижте несъм най важният от всички други но искам да ибобща изказването си от кино убеждение за Адвентистите от Седмият ден 1-во те не съ секта или някаква малка група 2-во тази Деноминация или Структура е глобална. И мащабно разпространена изцяло Свят и3-то никоя друга деноминации или Глобална църква като Адвентистите от Седмият ден толкова богата тематика относно Библията и данеговоря за дълбочините във библейските Сюжети така че каквото и да коментирате всичко си остава на празно .

 9. какви са библейските Сюжети? Това нешо ново от дохтора Пеев ли ще да е?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *