ПОЗДРАВИ за РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО

Пожелавам ти: Бог да те употребява! За доброто на другите и за Негова слава! Въпреки, че имаш нужди.

п-р Живко Тончев

Скъпи Братя и Сестри,
Църквата Христова преминава през предизвикателствата на последните дни. Мнозина от нас с „последни сили“ и на върха на възможностите си продължаваме да работим на Божията нива и да изпълняваме Неговите поръчения. От името на българска църква „Нов Живот“ в Чикаго ви поздравяваме с Рождество Христово и ви пожелаваме през следващата година да работите за Отец като за последно, да свидетелсвате за Христос като никога до сега и да се изпълвате със Святия Дух на всяко място. Бъдете хора на промяната, пробивайте тъмнината, разваляйте делата на противника и се радвайте ,че сте призовани да бъдете повече от победители.

пастор Владимир Георгиев, Българска църква в ЧИКАГО

Защото аз зная мислите, които мисля за вас, казва Господ, мисля за мир, а не за зло, за да ви дам бъдеще и надежда. Еремия 29:11. Честито Рождество Христово и Благословена Нова Година!

п-р. Мартин Савов – Ново Поколение Димитровград

ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО! ЕКИПЪТ НА ВЕРЕН поздравява всички свои читатели, приятели, клиенти и партньори с РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО! Пожелаваме на всички през идващата година много здраве, радост, мир и упование в Божия Син – Господ Иисус Христос! ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ !

Издателство ВЕРЕН

Честито Рождество Христово и Благословена Нова Година!

Красимир Партовски и Християнска Църква „Ел Шадай“

Радвам се, че мога да честитя и пожелая на всички благословено Рождество Христово и успешна нова година. Нека всеки ден Рождествената радост да изпълва вашите сърца и песента на ангелите да звучи във вашите уши. Рождество Христово е повече от радост и щастие. То е и вяра, надежда, любов, мир, спокойствие, сигурност, верност, прощение, които превръщат всеки ден в Рождество Христово. Нека Бог употреби тези благословения в живота ни за слава на името Си

ОТ ИМЕТО НА БОЖИЯ ЦЪРКВА НА ПРОРОЧЕСТВОТО В БЪЛГАРИЯ: епископ ПЕТЪР ГЕОРГИЕВ

Рождество е там, където е любовта. Любовта е там, където е Бог. Бог е във всички отворени сърца. Нека сърцата ни бъдат любящ дом за Божия Син, Исус!

Пастор Божидар и Нели Ялъмови, Християнски Център ВИТАНИЯ – Казанлък

Една звезда изгря и още свети на земята
И днес със благодарност пожелаваме отново:
Да има мир! Да блика чудна радост във сърцата!
Бъдете здрави! И ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!

ББЦ БЛАГОДАТ С ПАСТОР ИВАН ЯДКОВ

Рождество не е просто празник това е послание звучащо хиляди години, покана идваща от небето, шанс за всеки човек да получи дарът на спасението. Чудесно е ако решим да бъдем добри и мили за няколко дни около празника, но Бог ни предлага нещо различно от емоция или настроение и то се нарича „ново раждане”. Не временно, а вечно състояние, не три дни а цял живот и за цяла вечност. Нека Исус да влезе в сърцата на хората около нас и им донесе живот!

п-р Николай Кокончев, ЕПЦ Варна

Рождество Христово е най големия подарък за планетата Земя. В тази свята нощ небето се разтвори и даде най ценния дар на човечеството. Идването на Месията е планът на Бог – Отец, за спасение за всяка човешка душа. Това е най – ценния подарък, който може да имаме и той не се намира под елхата или в чорапа на камината, а в сърце, което истински вярва. Точно тази вяра ни помага през всичките тези вече две хиляди години да приемаме без всякакво съмнение истината, че “ Словото стана плът и живя между нас, пълно с благодат и истина; и ние видяхме славата Му”. Нека не пренебрегваме Божия подарък.

Любо Петков, Главен Пастор на Християнска Църква Месия – Стара Загора

19 comments for “ПОЗДРАВИ за РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО

  1. СКЪПИ ВЯРВАЩИ ХОРА, НАИСТИНА СМИСЪЛА НА ЖИВОТ НА ТАЗИ ПЛАНЕТА Е РАЖДАНЕТО НА ГОСПОД И СЛЕД ЧЕТИРИ МЕСЕЦА НЕГОВОТО РАЗПЪВАНЕ И ВЪЗКРЕСЕНИЕ. ИНАЧЕ ЗА НАС НЯМА СМИСЪЛ ИЗОБЩО ДА СЕ РАЖДАМЕ – ЧАКА НИ ПРЪСТТА. НО . . . ПРЕДПОЛАГАМ ЗНАЕТЕ, ЧЕ ГОСПОД НЕ Е РОДЕН НА 24 ДЕКЕМВРИ, А ЗНАЕТЕ КАК Е ДОШЛА ТАЗИ ДАТА, ТАКА ЧЕ АЗ СЪМ НАПРАВИЛА СВОЯ ИЗБОР И НЕ ПРАЗНУВАМ КОЛЕДИ И Т.Н. ВСЕКИ ДЕН БЛАГОДАРЯ НА ГОСПОД, ЧЕ Е ПРИЕЛ ДА СЕ РОДИ ТУК НА ТАЗИ ГРЕШНА, ПРОПИТА С КРЪВ, ЛЪЖИ И ЗЛОБА ПЛАНЕТА, ЗА ДА ИМА ВЪЗМОЖНОСТ ХОРАТА ЖЕЛАЕЩИ ДА ЖИВЕЯТ С НЕГО ДА БЪДАТ СПАСЕНИ ОТ СМЪРТТА. ПО ВСИЧКО КОЕТО НИ Е ПРЕДСКАЗАЛ В БИБЛИЯТА ЛИЧИ, ЧЕ ВРЪЩАНЕТО МУ Е НАБЛИЖИЛО И ЖИВЕЕМ В ПОСЛЕДНИЯ ЧАС ОТ ЖИВОТА НА ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ. СЛАВА ДА МУ Е, ЧЕ СЛЕЗЕ ОТ ТРОННАТА ЗАЛА НА ВСЕЛЕНАТА И ПРОМИСЛИ ЗА ЧОВЕШКИТЕ СЪЩЕСТВА. ЧАКАМЕ ГО И КАКВОТО И ДА ИМА ДА СЕ СЛУЧВА ДО КРАЯ, ТОЙ Е С НАС, ОБЕЩАЛ ГО Е: „АЗ НЯМА ДА ВИ ОСТАВЯ СИРАЦИ, ЕТО АЗ СЪМ С ВАС ПРЕЗ ВСИЧКИТЕ ДНИ ДО СВЪРШЕКА НА СВЕТА!“

  2. zdr pojelavam vi 6astie dobri momenti bez lo6o hubava hrana i podkrepa mnogo gorski momenti i svetlina

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *