Има ли целенасочена политика за ислямизиране на Южна България?

Поведението на Меркел ще роди новия Хитлер, според политическия анализатор полк. Николай Марков, бивш служител на НСО, анализатор на антитерористичната дейност и на политическите процеси в България и света.

Няма противопоставяне между Германия и САЩ. Но това не означава, че трябва да се запали земното кълбо, за да се решат проблемите с потоците от Близкия изток.. Европа трябва да ги преодолее по дипломатически път. И това трябва да стане в единство с Русия. За да спре опасността от избухване на Трета световна война. Защото когато се изчерпат мирните средства, идва на ход оръжието. Поведението на Ангела Меркел ще роди новия Хитлер. Ще се отключат националистически настроения не само в Германия, но в цяла Европа. И те ще са отговор на процесите. Защото Меркел не може да даде обяснение защо изпълнява сляпо указанията на ООН. Моята представа за САЩ не е това, която познавам. Това вече е качествено нова държава. Политиката й е непонятна. Вероятно, защото се диктува от лобита на висши кръгове от много високи етажи. САЩ се държи така, че я намрази цял свят.

Решението е светкавична война с Ислямска държава. Тя трябва безапелационно да бъде заличена от света. Защото ръководителите на Ислямска държава са военни престъпници. Необходими са общи решения между НАТО и Русия за приключване на това зло, на тази военна хунта. Ако има такова, животът на Ислямска държава ще продължи само часове. Ако обаче няма съвместни решения и действия, ще станем свидетели на подмяна на европейската цивилизация. Решението е светкавична война с Ислямска държава. Тя трябва безапелационно да бъде заличена от света. Защото ръководителите на Ислямска държава са военни престъпници. Необходими са общи решения между НАТО и Русия за приключване на това зло, на тази военна хунта. Ако има такова, животът на Ислямска държава ще продължи само часове. Ако обаче няма съвместни решения и действия, ще станем свидетели на подмяна на европейската цивилизация.

Има обаче други опасности за България. Южна България се обезлюдява. Строят се непрекъснато нови джамии. Имаме реална заплаха за въвеждане на втори официален език. Има области, които се управляват от хора, неговорещи български език. А хората, които живеят там пък въобще не разбират български. И тези хора не са виновни. Държавата има основна вина. Това са послредствия от 25 г. управление на негодни български правителства.  Води се целенасочена политика към ислямизиране на Южна България.

7 comments for “Има ли целенасочена политика за ислямизиране на Южна България?

 1. НАПЪЛНО СЪМ СЪГЛАСНА СЪС СТАТИЯТА,НО МОЛЯ ВИ ИЗПРАЩАЙТЕ ТАКИВА СТАТИИ ДО ЦЪРКВИТЕ ЗА ДА СЕ МОЛЯТ ВСИЧКИ КОИТО СА ХРИСТИЯНИ ЗА ТЕЗИ ПРОБЛЕМИ

 2. добре мили братя и сестри ще пиша до църквата в Елена.
  ами много ми е мъчно за човеците от християнски пройзход ,но аз знам че Йехова Бог и Исуса ни пази както още от времето преди Христа от мойсеевия закон ,как Йехова изведе робите т.е. свойте си от Египет.Слава на Бога,Йехова,амин

 3. Радикалният ислям е заплаха за живота, свободата и мира на планетата като измамна идеология,водеща до престъпления срещу човечеството и срещу Бог, и радикалният ислям е представляван не само от самопровъзгласилата се за държава беззаконна терористична оргазнизация Ислямска държава, но всички террористични групировки на радикалния ислям като Хамаз, Хизбула, Боко Храм, Ал-кайда, Палестинска автономия и т.н клонове на престъпна терористична мрежа, към които светът в това число ЕС, ООН САЩ е неосователно толерантни и пристрстни към убийжите когато престъпленията им са срещу евреи и християни и дори тези държави снабдяват терористите с оръжия и финанси,когато при искрено желание да спрат тероризма щяха да го направят за дни като спрат финансирането им, като конфискуват средствата им спечелени с престъпни действия като отвличния,грабежи,исканиоткупи,пране на пари и т.н.като осъдят лидерите, подобудителите и убийците на смърт а членовете и съучастниците им на затвор и да плащат милиони на семейства на жертвите и лечението на ранените от тях, и най-вече като с истината на Божието Слово опровергаят ужасната заблуда че ще отидат в рая докато вършат дяволски дела като измама, грабеж,отвличане, изнасилвания, убийства и др, чрез които си навличат само Божия гняв и вечно наказание в ада. И не мисля че Меркел е виновна за национализъм, зщото ъя говори за приемане на бежанци от терористма а е на терористи, а национализма, егоисма,комунизма террорисма, расизма, антисемитизма и т.н.са погрешен морален избор на хора за които общочовешките ценности и човешки права са по-маловажни от чувтвата им на собсвености удобствата им.И като начало трябва исламска държава да бъде обявена за извън закона-беззаконна престъпна терористична органозация и забранена от всики страно от ООН, както и др терористични орхганизации като провъзгласилата се Организация за осовобожднеие на Палестина- Палестинкс автономия, която е не по-малко опасна от ИДИЛ както и Хамас трябва да има бъде отнето право за образуване на терористични държави и да бъдат осъдени от международен съд и забранени и изхвърление от святата земя на Израел като престъпни терористични врагове на Бог и на Божия народ.

 4. Европа няма как да се справи с ислямския тероризъм толкова лесно. Това е все едно един сляп слон да се опитва да настъпи стършел, който го жили когато и както си иска. Колкото и да е голям и силен слона, ако е сляп, стършела винаги ще е по-бърз от него. Не, крайното решение не е унищожаването на ИД. Ако забелязвате, терористите изобщо не са се притеснили от това, въпреки, че много добре си дават сметка че могат да бъдат унищожени за часове. Просто защото ИД е само „върхът на айсберга“! ИД не е корена на проблема. Ислямските терористи винаги могат да си направят много нови ИД, на много други места по Земята- и в Сомалия, и в Либия, и в Нигерия, и къде ли не. Даже и в Европа! Ето, сега в Белгия е обявено извънредно положение. Терористите не са глупави, те много добре знаят, че белгийците няма как да изкарат така дълго, просто ще изчакат да отмине извънредното положение, и тогава ще ударят. Те са невидим враг, и това им е едно от предимствата.

  Но те имат и едно по-голямо предимство- те НЕ СЕ СТРАХУВАТ ОТ СМЪРТТА. За разлика от европейците, които колкото и да тръбят лозунги против тероризма, колкото и да си слагат френски знаменца, лентички, цветя, символи и т.н., достатъчно е да пукнат само няколко фойерверки, и те да се разбягат като зайци. Така терористите могат да въртят цяла Европа и целия свят на малкия си пръст, както си искат, със или без ИД! Страха е най-силното от всичките им оръжия!

  Затова, ако искаме да победим не само ИД, но и ислямския тероризъм изцяло, трябва да се целим в КОРЕНА на проблема, и той не е ИД. Той е оригиналния Ислям- той е Мохамед и Корана! Забележете само разликата между началото на Християнството, и началото на Исляма! Забележете очеизвадната разлика между техните основатели- Исус и Мохамед, и първите им последователи! Християнството започва с мир, любов, милост, живот, изцеления и радост! А как започва Исляма? С джихад, с война, с геноцид- към цяла Северна Африка, целия Близък Изток и Средна Азия- чак до Индия! Да, някои казват: „Ама и Християнството има своите Кръстоносни походи и Инквизиция“. Да, има, но кога са те? Цели 10 века след Основателя на Християнството- Господ Исус Христос! Да бяха още докато Той е бил на Земята- да, тогава би било логично да приемем, че Той ги е заповядал. Но не са. За разлика от първия ислямски джихад, който започва ОЩЕ докато Мохамед е още жив, и с неговата благословия!
  Да, има много мюсюлмани, които са добри и кротки хора, даже по-добри от много християни, безспорно. Но те са такива не защото са мюсюлмани, а защото имат съвест, и поради това те са избрали само „кротката част“ на Исляма. Или с други думи- те просто НЕ СА 100% мюсюлмани! И слава Богу!
  Но докато те все пак са под влиянието на оригиналния Ислям, докато им се проповядва Мохамед и Корана, те винаги са под потенциална опасност! И така, корена на злото в случая е измамата Мохамед и Корана!
  Но кой от европейските лидери смее да го заяви открито? Никой даже не смее да си го помисли- поради идеологията на свръх-толерантността, която са прегърнали, поради страх, а и поради нарушаване на нечии интереси! И именно поради тази причина, изобщо не виждам как Европа ще може да се справи с този враг, когото дори не познава, и упорито и на инат отказва да познае!
  Затова, явно че топката остава в нас, християните, които сме в състояние да разберем проблема, ако не сме заразени със съвременните хуманистични учения на този свят. Ние имаме мисия да се борим с Исляма- не със земни оръжия, а с Божието слово. Това обаче изисква смелост от наша страна, изисква да не се страхуваме от смъртта, както и от исляма и гнева на мюсюлманите. Изисква, разбира се, и мъдрост, как точно да подходим към тях, така че да могат да ни чуят. Изисква отлично познаване на Библията, и опит в следването на Святия Дух, с Неговите дарби (мюсюлманите се впечатляват от чудеса!). И изисква като цяло нестандартен подход- едва ли ще стане ако просто си караме рутинния църковен живот по общовъзприетия начин както досега.
  И още нещо- другото оръжие против Исляма, е самото съществуване на Израел, на мястото, на което е в момента. Нека християните да бъдем наясно, и да не се клатим лесно от безкрайните клевети, които се сипят против Израел всеки ден- как избивали „невинни палестински деца и жени“, как подкрепяли ИД и т.н. Евреите са доста по-наясно от нас, защо е цялата тази омраза против тях- не само от страна на палестинците, а и от целия мюсюлмански свят. Просто според учението на Исляма, Израел не би трябвало да съществува там. Според това учение Бог е отнел от евреите всичко това, и го е дал на мюсюлманите. Обаче сега изведнъж, през 20 век, напук на това учение, Израел се завръща в тази земя, и мюсюлманите не могат да направят нищо против това! Това вбесява Исляма, и разклаща самата му основа. Така че войната между Израел и Палестина в случая се явява война между Библията и Корана. Нека сами изберем на чия страна да застанем!
  Да, рано или късно, много скоро, Исляма ще се разпадне, и от него ще останат най-много някои „дервишки“ традиции тук-там, и нищо повече. Но ако четете внимателно Стария Завет, Бог често използва такива врагове, които временно са много силни, за изпитание и наказание. Така че от нас зависи най-вече колко дълго ще продължи това изпитание.

 5. Турция от години води експанзивна външна политика спрямо България. Време е да си припомним думите на Реджеп Тайп Ердоган от 1998 година: “Джамиите са нашите казарми, куполите им са нашите каски, минаретата са нашите байонети, вярващите са нашите войници.” Ето и малко статистика : в нашата държава има 1280 джамии и спрямо броя на населението ни се намираме на 1-во място в Европа.Само да припомня, че в София в кв. Малинова долина бяха закупени десетки кв. метра земя, за да се строи най-големият ислямски културен център на Балканите.Ние не трябва да позволяваме това , в противен случай заплахата над България ще се увеличава с всяка една изминала година.
  Колко християнски храмове има в земята на последователите на исляма ? България е 1-ва по брой джамии на глава на мюсюлманското си население в цяла Европа, САЩ и дори Турция ? Да, в България има повече джамии на глава от мюсюлманското населението от колкото в Турция!!!

 6. Постоянно слушам „радикален ислям“, както и в коментарите също прочетох! Ама айде стига с тази фраза! Ислямът си е ислям – няма радикален и нерадикален! Чела съм корана, слушам много коментари и само непросветени хора, с които „бълва“ и в тв и сред средите на политиците, постоянно изтъкват, че само „радикалният “ ислям е виновен! Стига глупости! Който иска повече инфорвазия, нека да намери корана и да чете внимателно и да ПРЕСТАНЕ ДА ВЯРВА на всеки, който казва, че ислямът е религия на мира и аллах не е ВСЕМОГЪЩИЯТ И ЕДИНСТВЕН СЪЗДАТЕЛ И ТВОРЕЦ, БОГ НА ВСИЧКО И НАД ВСИЧКО! Жалко за християни, които като коне с капаци повтарят това, което светът говори! Затова се моля за мъдрост, мъдрост и отново мъдрост на управляващите и на всички, от които зависи съдбата на човечеството, а това сме ние, изповядващи Божието Слово и живеещи със Святия Дух в нас! Амин

 7. На път сме да изгубим българската държава изцяло. Това предупреждение отправи в студиото на предаването „Здравей, България” по Нова телевизия социологът Кънчо Стойчев.

  Божидар Димитров алармира: Държавата ни е в опасност! Понятие българин вече няма! Върховният административен съд е отменил българската народност

  Ненчев: Имаме информация за внедряването на терористи в бежанските потоци

  Илияна Йотова: Има опасност страна ни да се превърне в един огромен бежански лагер

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *