ОБРАЗОВАТЕЛНА дисциплина за ДЕЦА от 5-ти до 8-ми клас, подкрепена от МОН срещу ХРИСТИЯНСКИТЕ ЦЕННОСТИ и МОРАЛ?! – дискусионно предаване

2 comments for “ОБРАЗОВАТЕЛНА дисциплина за ДЕЦА от 5-ти до 8-ми клас, подкрепена от МОН срещу ХРИСТИЯНСКИТЕ ЦЕННОСТИ и МОРАЛ?! – дискусионно предаване

  1. Тази тема получи доста широка атестация в обществения спектър. Но не виждам евангелисти и адвентисти много да я дискутират. Защо дори вашите изявени богослови и юристи не са били поканени в радио предаването?

  2. Вярно, е че по темата се получи широк отзвук в медиите за определено време. Становище взеха само ограничен брой хора. Почти месец и половина преди предаването публикувахме статия по темата (16.09.2013г.), завършваща със следния призив: „Призоваваме родителите и Църквата към една активна позиция по въпроса, защото това касае както младото поколоние, така и цялото общество на България.“.
    За отговор на Вашият въпрос „Но не виждам евангелисти и адвентисти много да я дискутират. Защо дори вашите изявени богослови и юристи не са били поканени в радио предаването?“ – по-скоро бих Ви посъветвал да се обърнете към и да зададете въпросът си на съответните личности, които визирате в коментара си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *