Франклин Греъм: Хомосексуалността е грях!

В неделното издание на предаването Meet the Press Франклин Греъм – синът на известния проповедник Били Греъм, отказа да отстъпи от своята библейска позиция по отношение на хомосексуалността. „Това е грях”, каза той и добави, че иска да предупреди хората за това, защото те ще застанат пред Бог, Който ще съди, съобщава LifeSiteNews.

Младият Греъм се изказа в интервюто по NBC за завещанието на баща си, тъй като възрастният Греъм, 95-годишен, е „много немощен” и не се храни добре. Той разказа за помощта, която е оказал на баща си да подготви последната си проповед, която бе излъчена през ноември м.г. Той чувствал, че е Божия воля да помогне на баща си да се „приключи добре”.

В контекста на коментара по отношение на това, което каза папа Франциск– „Кой съм аз, че да съдя”, Франклин Греъм бе попитан дали ще промени позицията си по отношение на хомосексуалистите.

„Бог би трябвало да промени позицията Си, но Той няма да го направи – отговори Греъм. – Божието Слово е същото вчера и днес и за милиони години напред и според него това е грях”.

Източник: christiantelegraph.com
Превод от английски език Соня Илиева

1 comment for “Франклин Греъм: Хомосексуалността е грях!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *