ЗА ТРАДИЦИОННОТО СЕМЕЙСТВО

4 comments for “ЗА ТРАДИЦИОННОТО СЕМЕЙСТВО

 1. „От началото на 70-те години едно могъщо лоби се бори с помощта на ООН, ЕС и медиите за промяна на ценностния ред. Целта е абсолютна свобода, откъсната от всякаква естествена и морална граница, която разбира човека като „гол” индивид…за така разбираната свобода няма „добро” и „зло”, няма нормативност. Конкретните средства на тази борба са деконструкцията на биполярната сексуалност, промяната на социалните норми и позиции на населението, особено на младежта, пълната юридическа равнопоставеност на хомосексуалните партньорства с брака, та чак до социалното изключване и законовото криминализиране на съпротивата.“
  Габриеле Куби, в книгата „Глобалната сексуална революция”

 2. През май методистката църква прие да ръкополага гей свещеници. Много чаках да се появи в евангелския печат повече информация но официза на евангелската преса явно няма интерес да говори за това или има интерес да прокарва обратната теза.

 3. Папата: единението не е възможно без прошка и покаяние
  Единението между християните не е възможно без „обръщането на сърцето, молитва и свят живот“. Това подчерта Папата към участниците в Икуменическият колоквиум на богопосветените, които прие в събота на аудиенция във Ватикана по повод Годината на богопосветения живот. Папата, който ще закрие Молитвената осмодневница за християнското единение на 25 януари, подчерта, важната роля на „духовния икуменизъм“, който е „душата на икуменическото движение“.
  „Религиозният живот е насочен към търсенето на единение с Бог и вътрешното единение на братските общности, като по този начин се осъществява молитвата на Господ всички да бъдат едно“, подчерта Папата. „Това единение не е плод на нашите усилия, защото единението е дар на Светия Дух и може да се осъществи само заедно, преминавайки пътя на братската любов, в служение и взаимно приемане“.
  „Няма единение без обръщането на сърцето“, което означава „искането и даването на прошка“, посочи Папата. Но най-вече със състои в промяната на погледа към другия: „да се гледаме едни други в очите на Бог“ – както в религиозните общности, така и към християните от другите традиции.
  „Няма единение без прошка“, допълни Папа Бергольо. „Религиозният живот е училище за молитва, а усилията към икуменизма започват преди всичко от молитвата на Господ Исус и се базира на молитвата“.
  „Няма единение без свят живот“, посочи накрая Папата. „Религиозният живот ни помага да осъзнаем призива към всички кръстени: призива към свят живот, който е единственият към единението“.
  „Неслучайно, много от пионерите на икуменизма са богопосветени мъже и жени – заключи Папата. И днес, различни религиозни общности усилено се посвещават на тази цел и са привилегировани места за среща между християни от различните деноминации“. В този контекст Папата конкретно посочи икуменическите общности на Тезе (Франция) Бозе (Швейцария), чийто членове присъстваха на аудиенцията.

 4. Преследват християни!Преследват здравото традиционното семейство,основна клетка в едно здраво общество и държава! Така се озаконява педофилията! Представете си двама педераси осиновили момиченце,или момче?! Преследват децата ни с учебници,написани от гейове,от 5-ти до 8-ми клас с цел да ги развращавати предмета „Религия ислям“, турски език в българските училища и променена българска история. Без история,без нормално семейство,без здрави морални християнски принципи с объркан развратен ум,за да бъдат лесна плячка на трафик,проституция,наркотици и смърт.
  Събудете се,обединете се,активирайте се родители,църва,учители!Спешно да се въведе и задължително изучаването на Святото Писание,което е неоспоримото Божие Слово-дава мъдрост,стабилна основа и здрав ум и морал! От това зависи обществото ни! Защитете децата! Те са наши а не на правителството и световния ред!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *