В ръката Му имаше книга

4359_large[1]

На 15 март 2014 г. за четвърти път ще се проведе Национално състезание за познаване и разбиране на Библията за юноши 14 – 18 години „В ръката Му имаше книга”

Тъй като по регламент всяко следващо състезание се домакинства от църквата и града на отбора-победител, тази година то ще се проведе с любезното съдействие на църква „Ново Поколение”, в салона на кино/театър „Освобождение”. В него ще участват 33 отбора от цялата страна заедно с техните треньори. Водеш и тази година ще е Николай Иванов (директор на Библейска лига).

Наградата за отбора победител е пътуване и участие в Европейското библейско състезание в Прага на 31 май 2014 г. Целта на състезанието е да изгради и насърчи младите хора между 14 до 18 години, да общуват ежедневно с Бога чрез четене на Библията и молитва, за да достигнат до лична вяра в нашият Господ Исус Христос, да израснат във вярата и да станат посветени служители за Божието дело.

Scripture Union Bulgaria (Сдружение “Приятели на Библията”) е част от международно движение Scripture Union. То е възникнало през 1867 година в Англия. В момента има клонове в повече от 140 страни по целия свят. В България съществува от 1992 година. Сдружението е регистрирано с решение 8181/99 на СГС със съгласие на Дирекция “Вероизповедания” при Министерски съвет на Република България.

5 comments for “В ръката Му имаше книга

  1. molia izpratete mi ako obi4ate ot niakude bibliia-malka ili nov zavet ,zashtoto se razdadoh.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *