Над 5 милиона аборта за 50 години са НЕРОДЕНИТЕ ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ

На 15 февруари френският парламент одобри и прие окончателно законът, който прибавя към „възпрепятстването за прекъсване на бременността“, наказвано със закон, и „дигиталното възпрепятстване на аборта“, т.е законът цензуриращ антиабортистките интернет сайтове, голяма част от които са на католически движения в закрила на живота. Законът предвижда максимална присъда от 2 години затвор и 30 хиляди евро глоба за онзи, признат като отговорен за разпространението на „твърдения или насоки, въвеждащи умишлено в грешка и с възпираща цел, относно характеристиките или медицинските последствия от доброволното прекъсване на бременността“.

Над 5 милиона аборта за 50 години са НЕРОДЕНИТЕ ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ

Над 100 000 аборта на година се правят у нас.

Или по около 250 на ден.

Или над 10 деца на час.

Или едно умъртвено неродено българско дете на всеки 5 минути на денонощието – 365 дни в годината…

За 50 години абортите са над 5 милиона – това е бройката на неродените деца на България.

Въпреки стряскащата статистика, има и добра новина. След 7 години чакане Лиза е на път да сбъдне мечтата си.

„Какво се случи – направихме ин витро, за да мога да забременея. От първия път забременях, това е божа работа вече”, разказва Лиза Русимова. А дългото чакане е възнаградено с двойна награда. „Аз съм бременна с близначета. Но сега съм тук за задържане 1 месец. Гледаме да спасим дечицата и мен”, добавя Лиза. Въпреки желанието на Лиза да има дете, тя също влиза в статистиката на жените, направили аборт. „Направих спонтанен аборт преди година и половина”, казва още Лиза Русимова. Направилите спонтанен аборт са в пъти по-малко от жените, които по желание не са родили децата си.

Обяснява акушер-гинекологът д-р Емил Филипов. Повече от 30 години работата му е свързана с децата на България – исканите и родените. И неродените, които казва той, всяка година стават все по-малко. „Определено водещо е икономическото състояние и паричната издръжка. Много рядко някои от тях имат проблеми от психично естество, емоционално или невъзможност да създаде здрава връзка”, каза още акушер-гинекологът д-р Емил Филипов.

Всяка година населението на България става все по-малко. Но демографската криза не може да се реши с намаляването на абортите, категорични са специалистите.

1 comment for “Над 5 милиона аборта за 50 години са НЕРОДЕНИТЕ ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ

 1. Веднъж проповядвах от амвона че аборта(изключение спонтанния и нежелания)е мерзост-убийство на човек.
  Виждах гневните погледи на доста хора-ярост излъчваха против мен!
  И след тази проповед вече ме канеха да проповядвам само когато нямаше кой.
  Слушал съм какви ли не оправдания за желан аборт!Слушал съм какви ли не подстрекавания(когато жена ми беше бремена с третото ни дете някои дори ни осъждаха че не сме го махнали)какви ли не теории че в някои случаи аборта е разрешен.
  Дори ни убеждаваха че в началния период зародиша е бил плазма,кръв и в такъв момент аборта е възможен и допустим!
  Мнозина цитират твърдения на „велики богослови“ опитвайки се да прокарат и узаконят едно престъпление-убийство на човек!
  Аз цитирам какво казва Господ Исус Христос и смея да твърдя че това е най-правилно!
  Лука 1:15.
  Защото ще бъде велик пред Господа…и ще се изпълни със Святия Дух още от зачатието си!
  Ако Елисавета беше решила да абортира(бяха в напреднала възраст и може би мнозина са я гледали с присмех)щеше да убие човек който беше предопределен от Бога за специално служение!
  Чудното тук е че Йоан беше изпълнен със Святия Дух още от зачатието му!
  В момента в който двете клетки станаха една клетка в утробата на майка му Йоан е бил изпълнен със Светия дух.Това ясно говори че още в момента на зачатието си всяко дете е личност РЕАЛЕН ЧОВЕК ПРЕД БОГА!
  А днес за огромно съжаление сестри от църквата си позволяват да убият човек без да знаят какъв план има Господ за това дете!
  Сестро-ти която четеш тези редове не убивай детето в утробата си!
  Ние живяхме в ужасна криза.Първо аз останах без работа.После съкратиха съпругата ми.Признавам понякога ни беше непосилно трудно да нахраним и облечем трите ни деца,но смея да твърдя че през всичкото време Господ беше с нас и имахме необходимото.
  Сега и трите ни деца са ревностни Християни в служение,като най-малкия(който хора от църквата ни съветваха да го махнем с аборт най-много е полезен за Господа.
  Жена ми е пълничка и още когато въобще не и личеше че е бремена Господ ясно ми каза=ще бъде момче и ще се казва Самуил.
  Е докато се роди бях обект на присмех,но когато се роди само една жена каза-това наистина беше пророчество от Господа!
  Така че не убивайте невинно дете което може като се роди да е само благословение за вас!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *