ИЗПЪЛНЕНИ и НЕИЗПЪЛНЕНИ ПРОРОЧЕСТВА за 2015

images

4 кървави луни, еврейски празници и сезони през 2015
30 юни Витлеемската звезда се появява

13 септември (Елул 29) – крайната дата за текущата година на Шмита. Започва еврейската Нова година Рош Ашана с пълно слънчево затъмнение предхождащо от затъмнения на 20 март 2015 и на Пасха 4 април 2015

15 септември -70-та юбилейна сесия на Генералната асамблея на ООН. Общото събрание на ООН трябваше да гласува резолюция за признаване на Палестина за независима държава

23 септември – Йом Кипур, Еврейският Ден на изкуплението – 266 ден от началото на годината, точно колкото трае една нормална бременност. Папа Франциск говори пред обща среща на двете камари на Конгреса на САЩ.

24 септември – 500 дни от изказването на френският външен министър Лоран Фабиюс, на пресконференция с държавния секретар на Държавния департамент на САЩ Джон Кери, че светът има „500 дни, за да се избегне „хаос в климата”

25 септември – папа Франциск присъства на откриването на Общото събрание на ООН в Ню Йорк

28 септември – еврейски празника Сокхот (шатроразпъване) и четвърто пълно лунно затъмнение (кървава лунна тетрада)

30 септември – Мартин Армстронг, отбелязва с тази дата началото на Големия взрив на държавните дългове.

Други ключови събития през септември 2015

  1. НОРАД (NORAD) – Северноамериканското военновъздушно-космическо командване е отворено отново
  2. Върховният съд на САЩ узаконява еднополовите бракове
  3. Витлеемската Звезда се появява на 30-ти юни
  4. Започва „Талисманова сабя” – съвместно военно учение между САЩ и Австралия
  5. Папа Франциск заявява неговото желание за изграждане на Световно Правителство и Нов Световен Ред.

Каква ще бъде 2015?

Пророчества за 2015

Пророческо Слово за 2015

Свещеници без граници (СБГ) – Пророческо Слово

ПРОРОЧЕСКО СЛОВО ЗА БЪЛГАРИЯ ЧРЕЗ ПАСТОР ДЕРЕК ШНАЙДЕР – КАНАДА

Пророческо слово за съживление в България Даглъс Лили от Норвегия

Никсън с пророческо писмо: Доналд Тръмп ще стане президент на САЩ

Джон Макартър – Приелите белега на звяра 666 ще бъдат спасени

Пророчество на Бонке

Други пророчества: цената на петрола, идва глад, ПРОРОЧЕСТВО ЗА НОВОТО ВРЕМЕ…

Пророчество за християни

Пророчество за служители в сребролюби

Пророчество за Русе

Слово за ромите

СЛОВО за ПРЕЗИДЕНТА и ДЪРЖАВНИЦИТЕ

Специфично пророческо време 2013-2020

Пророчество за България 2013

ПРОРОЧЕСТВО за България 2012

Пророчество от Карандила 2011

Пророческо видение 2011

Какво ни очаква през Новата Година 2011

Слово за 2011 година

Пророческо слово за България 2010

Пророчество за България 2010

Джон Излеб – Пророчество за България 2010

Пророчества – условни, преходни и междинни

ГРАБВАНЕТО ИДВА!

4 comments for “ИЗПЪЛНЕНИ и НЕИЗПЪЛНЕНИ ПРОРОЧЕСТВА за 2015

  1. Доколкото знам в Библията пише, че пророчествата са прекратени. Пророците са до Йоан. Проклет всеки, който прибавя на Библията.

  2. Днес много християни се опитват да пророкуват че 2016 година, ще бъде благословена и помазана.Аз пък ви казвам че 2016 година ще бъде време на война.Стоят си в църквите и не могат да видят нищо друго.Християнина е воин, не е лицемер.Когато народа на една държава се покае пред Бог,тогава Господ излива своя мир,но когато правителството на една държава се опита да положи мир без Бог,тогава става война.Врагът е при нас и ние не искаме да признаем,опитваме се да покажем някаква любов която не е от Бог.Запомнете,,,,Запомнете,,,Запомнете,,,,проповядва ме евангелието и тогава Божията любов се излива и който призове Господното име, спасен е,но които не го приеме,вече е осъден.Имате ли разпри в църквата,сатана си е намесил за да не видите истинския проблем.Сърдите ли сте на проповедника,сатана си е намесел в вашият живот.Говорите ли срещу брата и сестрата,сатана се е намесил и вече сте отпадна ли от благодатта.Нищо не можете да направите,защото и покаянието може да не го намери те,защо ???? и това е благодат.Оставете всичко настрана,влезте в онази вътрешна стаичка,където Господ чака всеки един и да не излезете от там,докато не разберете плана на сатана и го разгромете в името на Исус.Досега сме живели свободно,отсега нататък няма да е така,докато не съборим сатанинския план за България.Само си помислете имали Европейско правителство което да защити християнския народ???????????Нали всяка власт е поставена от Бог,,,,и всеки така казва,,,защото и словото го казва,,,,аааааааааааа дали първия Цар на евреите беше поставен от Бог? Не казали Бог на пророк Самуил, че когато те народа поискаха Цар,,отхвърлиха Бог.Да не би тези власти всичките да са поставени от Бог????????Защото се казва че иииии когато праведните са на власт,,,,,нещо става и с народа,,,,,,,,,,,,,и всеки знае как преминават изборите при нас,,,,това Божия намеса ли е?Божие помазване ли е? Срамно е, толкова много християнчета,толкова много църкви,а във държавата ни няма нищо християнско,църквата сама по себе си се изяжда,,защо ли? има вражда помежду ни,,,,защо ли Господ ни е извикал в царството си? За какво ни е призовал? Онзи ден за който жидаме и чакаме Исус да дойде ,,,,,,,,,чудя се, ние да не се крием тогава по планините и пещерите,защото каквото правим сега, ще позволи ли да се изправим пред Исус.Молете се ситото преминава.Времето на почивка свърши,времето на разпри свършва,времето на лицемерие свърши,времето на лигавост свърши,идва времето на изпит на твоята вяра,докъде ли ще стигне тя??????????????

  3. Пророчеството на Дерек Шнайдер се ли оказа фалшиво? Защо и кой го рекламира за говорител в България? Веригата от църкви Посолства в Русия са нарочени за сектa. Не провежда богослужения а само такива платени тренинги. Има ли информация за това което се случва с този човек и спонсорите му в България?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *