ВСЕОБЩА МОЛИТВА на 27 юни 2014

potopСкъпи братя и сестри, уважаеми съработници, Пастори,
Във връзка с настъпилото бедствено положение в Североизточна България, обявяваме всеобща молитва на 27.06 (петък) от 18.30 ч. в сградата на Евангелска църква на вяра гр.Пловдив – ул. Иван Рилски 16. Всеки един от вас е много добре дошъл! Нека се съберем и издигнем глас към Бог за България!

Бог да ви благослови!
Иван Несторов

Всеки последен петък на месеца, ние от Християнски Център Бургас заедно с всички църкви в мрежата ни, заставаме в молитвена вечер пред Господа.

Приканваме всички от вас да се включите в молитвата заедно с нас – там, където сте.
Изключете телевизора, настройте се на духовна честота и се потопете в молитва заедно с нас.
Тук ние ще публикуваме нуждите, за които ще се молим. Ако някой от вас има специална нужда и иска да я сподели, за да се молим всички заедно – нека го направи!

ИМА ГОЛЯМА СИЛА В УСЪРДНАТА МОЛИТВА НА ПРАВЕДНИТЕ! ЗАТОВА – ДАЙТЕ ДА ПРЕВЗЕМЕМ ВСИЧКИ КРЕПОСТИ, ИЗДИГНАТИ СРЕЩУ ПОЗНАНИЕТО НА БОГА!

Ние просим, молим, застъпваме и ходатайстваме за:
– Нуждите на ближните ни;
– България: спасението на страната, просперитет, успех, духовно съзряване на народа, духовния климат над родината, за всички поколения и раси, живеещи тук;
– Света: молим се за мисиите по света, за всички мисионери, които обикалят, за да благовестват, за всички страни, нации и племена, които още не са достигнати: Господ да изпрати работници, да снабди нуждите и да ги привлече към себе си.
– За всички църкви както в България, така и в света: да се събудят от летаргичния си сън, да се запалят отново с първия огън от Петдесятница, да се екипират и обучат, за да можем заедно да изпълним великото поръчение: „Идете по целия свят и проповядвайте това евангелие!“

Молитвената вечер е придружена и от тридневен пост на 25-27 юни – само на вода, без прекъсване!

Бъдете благословени!
Християнски Център Бургас

1 comment for “ВСЕОБЩА МОЛИТВА на 27 юни 2014

  1. Добре, че има инициативни евангелски пастири като Иван Несторов (слава Богу, и други), които не чакат политически знак за всеобща молитва, а се водят от Христовата повеля да откликваме на потребностите на народа си! Само нека се пазим от есхатологични акценти и намеси на „Божия гняв“ в бедствената ситуация, защото много и невинни хора изстрадаха прекалено много. Те имат нужда от Божията милост, призована от нашите молитви.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *