Видение 2011 с Джон БИВИЪР

Bibliata.com ще предава на ЖИВО Видение 2011

Джон Бивиър предава безкомпромисно истината чрез учебните си програми спечелили много награди и чрез бестселърите си, които са преведени на повече от 60 езика, включително „Примамката на Сатана“, „Приближаване“ и „Задвижван от вечността“. Той е международен говорител и домакин на телевизионната програма „Посланикът“, която се излъчва по целия свят.

Джон живее в Колорадо Спрингс със съпругата си Лиза, която също е говорител и автор на бестселъри и с четиримата си сина.

Лиза Бивиър

Страстна. Емоционална. Общителна. Силна. Забавна. Тези думи описват Лиза Бивиър – международен говорител, автор на бестселъри и домакин на телевизионната програма „Посланикът“, която се излъчва в повече от 200 страни. Лиза споделя Божието Слово открито като го преплита с лични преживявания, за да донесе свобода и промяна в живота на другите. Сърцето й е съкрушено от социалната несправедливост и като един носител на промяна тя насърчава и други да бъдат отговор за сериозните проблеми, които вижда наблизо и далеч.

Когато не е заета с това да променя света, Лиза започва дните си с кафе и ги завършва забавлявайки се на вечеря със семейството си. Обича да кара своя мотор нинджа с любовта на живота си – Джон Бивиър и да прекарва време с четиримата си сина, невероятната си снаха и прекрасните си внуци – Ашер и София.

Домакин:Пламен и Деби Цолов и църква “ Ново Поколение “

Програма:
29.09.2011 – 19:00 часа. Джон Бивиър

30.09.2011 – 10:30 часа. Лиза Бивиър | 19:00 часа. Джон Бивиър

01.10.2011 – 10:30 часа. Джон и Лиза Бивиър | 19:00 часа. Концерт хваление “ Ново Поколение“

02.10.2011 – 10:30 часа Пламен Цолов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *