Тринадесети признак: РУСКАТА КОНФЕДЕРАЦИЯ

Gordon-Lindsay_Signs_Soon_Coming_Christ

ПРИЗНАЦИ ЗА СКОРОШНОТО ИДВАНЕ НА ХРИСТОС
Гордън Линдзи

Мястото на Русия в някои от пророчествата отдавна е признато от библейски¬те изследователи. Няма друг предмет на пророчество, по който да е имало такова съгласие. В Езекиил 38 и 39 глава се го за Рос като велика сила, която със сателитите си ще претендира за земята на Израел в последните дни. Пророци от преди век писаха за тази велика Северна конфедерация, която включва Русия. Всички са съгласни, че комунизмът бе изпълнението на това пророчество. Тази вредна философия възникна през Първа¬та световна война и набра страхотна сила, като започна да доминира над голяма част от света след Втората световна война. Шестнадесет страни имаха комунистическа власт, а 90 комунистически партии.

В пророчеството Русия се обозначава с името Рос. Думата “рос” означава мечка символът на Русия. Говори се за “земята на Магога, княза на Рос, Мосох и Тувал” и че “ще дойде от мястото на найдалечните страни на север” (Езек.38:2,3,15). Един поглед върху картата на света показва, че Русия е на север от Палестина и представлява една истинска заплаха за тази страна. Когато Рос направи великото си нашествие на юг, то ще се превърне в схватка на живот и смърт със САЩ и Великобритания.

“Шева, Дедан и търговците от Тарсис с всичките му млади лъвове, ще ти рекат: Да обереш ли си дошъл? Да взе¬меш корист ли си събрал множеството си? Да грабиш сребро и злато ли, да взе¬меш добитък и имот ли, да направиш голям обир ли?” (Езекиил 38:13)

Шева, Дедан и търговците от Тарсис с всичките млади лъвове, не са нищо друго освен Великобритания (символично изразена с лъв) и нейните Обединени нации, включително САЩ, които по начало са колонизирани от англичаните. Те са единствените страни, които могат да предизвикат мощта на Великата мечка. Предизвикателната поява на Русия на световната сцена е изпълнение на пророчествата, твърде ясно, за да бъдат пренебрегнати. Това също е сигурен знак, че крайните събития на този век са в навечерието на изпълнението си.

2 comments for “Тринадесети признак: РУСКАТА КОНФЕДЕРАЦИЯ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *