ТОДОР КОЛЕВ: Аз ВИДЯХ РАЯ!

todor-kolevTодор Колев е бил съвсем близо до смъртта по време на тежката операция, която му бе направена миналата седмица. Актьорът признал пред лекарите, че е видял тунел с бяла светлина и отвъд него пролетна градина, която по думите му била самият рай. Според лекарите виденията на театралната легенда са типични за пациенти в кома и показват, че той е бил на косъм от изпадане в клинична смърт.

„Видях рая! Спокойно е, тихо и светло, няма страх“, промълвил пред медиците Тодор Колев, след като се събудил от упойката и бил разпитан как се чувства. Актьорът заявил, че нищо не го е боляло и усещал само приятна топлина. Лекарите от Военномедицинската академия, които оперираха Адама, не са обезпокоени от разказа му за рая. Опитът им през годините сочел, че пациентите, които са имали хубави видения по време на хирургическата интервенция, докато са в упойка, се възстановявали по-бързо.

„Лошо е, ако организмът е бил под стрес и те остават с неприятни и кошмарни спомени от операцията. Ужасът ги съпътства и след това и губят желание за живот“, твърдят медиците. Думите на докторите се потвърждават от състоянието на Тодор Колев. Актьорът наистина се чувства добре след операцията и състоянието му вече е стабилно. Той е изписан и ще продължи да се лекува у дома си.

Все пак възстановяването му ще отнеме доста време. Части от костите в краката му бяха изрязани, за да се извадят разсейки на рака, и бяха поставени импланти, научи още Всеки ден. Адама ще трябва поне 6 месеца да се подлага на всекидневна рехабилита-ция, за да може да се изправи на крака.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *