След мюфтийското танго заселват Странджата с ислямски мигранти

Започва изграждането на лагери за мигранти в странджанските градчета Малко Търново, Елхово, както и Любимец.

МВР вече официално е обявило обществени поръчки, а парите са европейски – 8 милиона по програма „Убежище, миграция и интеграция. И това е само първата партида от финансирането“.

Въпреки че процедурата вече е стартирала, кметовете на Малко Търново и Елхово твърдят, че все още не са уведомени за намеренията на правителството. Явно всичко се прави тихомълком и в последния момент зад гърба на българското население. МВР- документът за това обаче излезе. Какво пише в него:

Лагерът в Елхово ще е с най- голям капацитет – над 1600 души и ще се разполага на 27 дка. площ. В Малко Търново е предвидено да бъдат настанени 280 души, като мигрантските блокчета там ще бъдат изградени на площ от 7,5 дка.

Часове след новината за мигрантско нашествие в Странджа, населението на Малко Търново обяви, че се готви за масирани протести срещу настаняването на пришълци в града им. А местните в Елхово и Любимец заплашиха с гражданско неподчинение.

Лагерите за мигранти най-вероятно ще бъдат заселени с върнати от Западна Европа араби и негри. Според наскоро приетото правило от регламента на Европейския съюз, което гласи, че бежанците ще бъдат връщани там, където е била направена първата им регистрация в ЕС. По официални данни през последните 6 години през територията на България в ЕС са влезли над 60 000 „бежанци“… И съответно първо са били регистрирани тук. Така че лагерите в Елхово, Любимец и Малко Търново с общ капацитет от 3000 души са само началото на процеса по трайно заселване на страната ни с чужденци-иноверци.

Освен това, европейските директиви предвиждат, мигрантите да не бъдат затваряни в лагери, а да бъдат интегрирани в съответните населени места.Докато това се случи обаче, България се задължава да им плаща социални и здравни осигуровки и да се грижи за тях – като крайната цел е да им намери работа, за да могат да станат самостоятелни.

1 comment for “След мюфтийското танго заселват Странджата с ислямски мигранти

  1. СНОЩИ В ДВОРЕЦА ДОЛМА БАХЧЕ ЕРДОГАН Е СВИКАЛ СЪВЕщАНИЕ С РЪКОВОДИТЕЛИТЕ НА СЛУЖБИТЕ ЗА СИГУРНОСТ, МИНИСТРИ , И ОБЛАСТНИ ПРЕДСЕДАТЕЛИ НА НЕГОВАТА ПАРТИЯ .СЪВЕЩАНИЕТО Е ПРОДЪЛЖИЛО ТРИ ЧАСА И ПОЛОВИНА, КАТО ОФИЦИАЛНО СЕ ОБСЪЖДАНИ ВЪПРОСИ С ИЗБОРИТЕ. СПОРЕД НАШИ ДОСТОВЕРНИ ИЗТОЧНИК , НА ТЕЛЕВИЗИЯ – СКАТ И ЛИЧНО НА Г-Н ЛЮБО ЖЕЛЕВ, С ВРЪЗКИ ВЪВ ИТАЛИЯ И ГЪРЦИЯ,КОИТО ИМАТ ДАННИ ОТ ПРЕДИ ЕДНА СЕДМИЦА, ЧЕ СЕ ПОДГОТВЯ ТАКА НАРЕЧЕНИЯ „ПОХОД НА МИРА“. ТОЙ Е ОРГАНИЗИРАН ОТ ИЗСЕЛНИЦИ В ТУРЦИЯ СИРИЙЦИ И АВГАНЦИ. ПО ВРЕМЕ НА СЪВЕЩАНИЕ МЕЖДУ ДИРЕКТОРА НА МИТ ХАКАН ФИДАН И НЕГОВИЯ ЗАМЕСТНИК МЕХМЕД ЧИТАК Е БИЛА ОБСЪЖДАНА ПОДГОТОВКАТА НА КОЛОНА ОТ 50 000 НЕЛЕГАЛНИ ЕМИГРАНТИ, КОЙТО ДА БЪДАТ НАСОЧЕНИ КЪМ БЪЛГАРИЯ И ГЪРЦИЯ.ЦЕЛТА БИЛА ДА СЕ НАКАЖАТ БЪЛГАРИЯ ,ГЪРЦИЯ И ГЕРМАНИЯ ЗА ПОМОЩТА, КОЯТО ОКАЗВАЛИ НА ОПОЗИЦИЯТА И ХОРАТА НА ФЕЙТОЛАХ ГЮЛЕН. ВЕДНАГА СЛЕД ТОВА СЪВЕЩАНИЕ ПО СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ И НЯКОИ ТЕЛЕ КАНАЛИ БИЛ ОТПРАВЕН ПРИЗИВ КЪМ НЕЛЕГАЛНИТЕ ЕМИГРАНТИ В ТУРЦИЯ КОИТО НЕ СА В ЛАГЕРИТЕ ДА ЗАПОЧНАТ ОРГАНИЗИРАНО ПРИДВИЖВАНЕ С АВТОБУСИ И ЛЕКИ КОЛИ КЪМ ГРЪЦКИЯ ГРАНИЧЕН ПУНК ПАЗАР КУЛЕ И КЪМ НАШИЯ КАПЪ КУЛЕ – КАПИТАН АНДРЕЕВО. ОТ ТАЗИ СУТРИН СЕ НАБЛЮДАВА ИНТЕНЗИВНО ПРИДВИЖВАНЕ НА КОЛОНИ ОТ АВТОБУСИ И ЛЕКИ КОЛИ КЪМ ОДРИН. ПОЛИЦИЯТА И ЖАНДАРМЕРИЯТА ЗАПОЧНАЛИ ПРОВЕРКИ НА АВТОГАРИТЕ , БЕНЗИНОСТАНЦИИТЕ И ГИШЕТАТА НА АУТОБАНА ЗА ПЪТНИ ТАКСИ И ЗАДЪРЖАНИТЕ МИГРАНТИ БИЛИ ОТКАРВАНИ В ЦЕНТРОВЕТЕ ЗА ВРЕМЕННО НАСТАНЯВАНЕ В ТРАКИЯ, ТОВА Е ЯСНО , ЧЕ СЕ ПОВТАРЯ СЦЕНАРИЯ ОТ М.АВГУСТ 2015 ГОД.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *