Побоища и смърт в България (Християнски коментар)

5 comments for “Побоища и смърт в България (Християнски коментар)

 1. neka BOG sabydi vsi4ki xristiani vav balgsria amin za6toto tesa armiata nabog i paza4ite na balgaria i tesa vinovni neka ottrezneem i se molim i bdim amin

 2. Къде са сега да коментират Маринов Любен, Ivan Ivanov и оня другия третия г-н лаев от Париж?
  Тук не става дума за сирийски имигранти или ламбадски цигани а се говори за озверели българи

 3. Драги Инги много яростно хапеш!
  Явно думите покаяние и новорождение са ти много чужди!
  А и изглежда си доста неграмотен!
  Аз съм Господин Влаев(не както ти си писал г-н лаев) и не съм от Париж,а съм писал коментар докато съм бил близко до Париж.
  Сега съм на топличко в един от трите ни домове в Ямбол.
  Това,че има озверели българи е плод на бандитското ни управление на всички нива!
  Е,щом като доказани бандити и мутри управляват държавата ни и обикновените хора тънят в мизерия не е за учудване,че хората озверяват!
  И не си мисли,че когато има скандал при който някои е убит,то само убииците са 100%виновни!
  Този от Враца,шампион по някакво бойно изкуство дали от любов към хората е сложил бокс и първи е нанасял безмилостни удари,с мисълта,че неговото“правосъдие“е върховно!
  Интересно ако той беше убил с бокса другия сега срещу кого сега щяха да са обвиненията?
  От това което се очертава никак няма да се учудя ако оправдаят убийците или им дадат няколко месеца условни присъди защото имали бизнес и по добре е в зимните месеци да са на топло при жените си!
  Забравихте ли за случая с Максим Ставииски-уби няколко човека и остави други в безнадеждно състояние и не го осъдиха защото ще му е било по-добре в къщи при приятелката си!?!
  И пак стигаме до извода-щом бандити,хайдуци и мутри управляват държавата хаоса е неизбежен!

 4. Инги,питаш къде е Маринов Л.,ами там където Господ Бог ме е поставил.А,сега да попитам:Каква е връзката между ислямската инвазия в Европа и криминалните престъпления между български граждани?…

 5. Не споделям вашето мнение напълно, но това е нормално между мислещи хора. Наблюдавайки дискусиите тук, които в по-голямата си част са доста полезни, забелязвам няколко типа хора. Първо, хора които никога нищо не казват освен … ами нека си го кажем – откровени глупости. Няма смисъл дори да ги изброявам//./../Втората група са хора които нападат другите за щяло и за нещяло но когато ги ангажират се чудят къде да се скрият или да се обидят. Потопяват се като подводници и излизат на повърхността чак след седмица две. В това число могат да влязат толкова много все един и същ тип хора.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *