3 comments for “За ПРОТЕСТИТЕ с/у ЧЕЗ, EON и EVN -Народът възстана (Християнски Коментар)

 1. Създаването на политическа и управленска криза в държавата е сценарий, продиктуван от жадни за власт мафиоти. Падането на правителство няколко месеца преди нормални избори е катастрофа за цялото ни общество.
  За съжаление, надделяха злите сили на бандитизма и анархията…

 2. Уважаеми г-н Киряков,

  Винаги съм уважавал коментарите на хора, които стоят твърдо зад определена позиция (кауза), защитавайки тази позиция (кауза), дори с цената на преследване и страдания.
  Готов съм да изслушам мненията (коментарите)на тези хора, та дори те да са диаметрално противоположни на моите.

  Коментарите на страхливи и многократно пребоядисани партийни (църковни) мишки не мога да уважавам. Нито пък желая да ги слушам.
  Една страхлива и многократно пребоядисана партийна (църковна) мишка не може да бъде обективен коментатор, а още повече християнски коментатор!

  Причините за това са основно две:
  1. Пребоядисаната многократно мишка няма определен цвят (позиция).
  Тя днес е с един цвят, а утре ще е с друг, според изгодата (интереса).
  2. Страхливата мишка никога няма да посмее да каже ИСТИНАТА в присъствието на котарак,
  освен ако тази ИСТИНА не се споделя и от котарака.

  Преди да Ви задам няколко въпроса ми се иска да Ви припомня някои факти, свързани с Вашето служение:

  1. Вие тръгнахте от ЕПЦ гр.Бургас. Там повярвахте и там приехте водното кръщение и кръщението със Св.Дух, придружено с говоренето на чужди езици .
  2. Когато д-р Стефан Банков пристигна в ЕПЦ гр. Бургас станахте част от неговия екип и приехте неговата презвитерианска теология. Последвахте д-р Стефан Банков, когато се отдели от ЕПЦ заедно с шепа хора.
  3. По-късно напуснахте д-р Стефан Банков и станахте пастор на ЕПЦ.
  4. Сега в момента сте конгрешанин. Понастоящем сте пастор на Първа Евангелска Съборна Църква в гр. Бургас. С други думи Вие споделяте теологията на Христо Куличев.
  http://pastir.org/news/1389

  Е, какъв сте, кажете най-после?
  Каква е Вашата теология?
  В какво вярвате и на кого служите?

  За да излезем от кризата (духовна и икономическа), в която се намираме, са необходими хора с твърда позиция, готови да се борят, отстоявайки тази позиция, дори с цената на лични страдания.

  Моля, многократно пребоядисаните и страхливи църковни (партийни) мишки да си стоят в дупките, и да не влизат в ролята на обективни християнски коментатори!

 3. Точно сега не е времето за теоретични различия а за молитва. Но след като повдигнахте въпроса да си дойдем на думата „Максим Максимов” от Бургас вие вярвате ли че църквата ще бъде грабната преди голямата скръб?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *