Pastir.org

Pastir.org – Българският Християнски портал (не само за пастори) е активен от 2005г. По своята същност, това е социална мрежа за християни за споделяне на своите преживявания, знания, мисли, идеи и емоции без ограниченията на деноминации.

Основните цели на Pastir.org са информиране на обществото в България относно всички области на живота от християнска гледна точка и посредством ясно и безкомпромисно представяне на Библейския мироглед. Това включва новини, статии, и коментари за политика, икономика, образование, спорт, култура, екология, семейство, църковен живот и разбира се Библията. Всеки посетител ще може да изрази своето мнение свободно и без предразсъдъци.

Свободата на словото и Библейската чистота правят Pastir.org най-популярното място за онлайн общуване на християните в България повече от десетилетие. Той е и единствената българска медия в която активно участват над 250 евангелски пастора. Въпреки многобройните атаки с цел да се дестабилизира сървъра, на който е разположен сайтът продължава да работи успешно като качествено място за общение и растеж на българските християни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *