4 comments for “MOLITVATA.COM 2.0 е АКТИВЕН

  1. Благодарна съм на Бог,че намерих Молитвата.сом Направо ще споделя ,че имам голям проблем в дома ми ,а също и със здравето ми. Боже Святи,Вездесъщи,Моля те да помогнеш на брат ми:-да се задейства делото в съда за измама на негово име,-Също Те Моля да му помогнеш и за здраволовното състояние,той има психически проблем. Тази година Боже,аз също се мъча много на работното ми място и това се отрази на здравето ми. Скъпи вярващи,Моля ви да се молите да се подобри състоянието ми, а също и за брат ми! Нека Бог помогне на молбите ни . Благодаря ви.

  2. Боже,Моля Те за помощ! Ето утре пак тръгвам на работа ,но ме е страх още през нощта.Не мога да спя спокойно. Уповавам на Тебе и Те Моля да ми помогнеш утре .Знаеш как се мъча на тази работа .Моля Те да не е така .Също Те Моля,ако е Твоята воля да си Намеря друга работа чрез Теб за твоя прослава ! Помогни и на моите ближни колеги! Амин!

  3. Моля за помощ и подкрепа чрез молитва.Днес гласът ми се загуби .Имам проблем с гласа.Моля ви да се молите за мен по какъв начин да се справя с този проблем .Моята работа е свързана с гласа .

  4. Боже,Сети,триединни към Теб отправям молитвата си! Боже,покрий ни с Твоята правда и ни помогни като най-висш Съдия на правдата-да се освободим по съдебен път от измамата на името на брат ми. Боже,помогни ни,ние сме на страната на онеправданите. Братя и сестри по вяра ,моля ви да ме подкрепите с молитва към Бога!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *