Евангелисти стягат за световен конгрес пловдивския Колодрум

Image_5408200_407Автор: Николина Валентинова

Евангелисти организират за догодина тридневен световен форум, който ще се провежда в новата спортна зала Колодрума. Наемът от 9000 лева на ден не е отказал организаторите. Евангелистката църква е регистрирана в България, така че няма никакъв проблем общината да предостави залата. Има и други заявки за концерти, включително за следващата година, каза кандидатът на ГЕРБ за втори кметски мандат Иван Тотев.

4 comments for “Евангелисти стягат за световен конгрес пловдивския Колодрум

  1. До днес има 4500 запазени и платени
    места за конференцията с Даниел Коленда, който е на 16.04.

  2. Евангелските църкви с нищо не вредят на България .Напротив , допринасят за нейното духовно и нравствено развитие. Освен това след като са регистрирани официално , какъв е проблема. Християните в ислямските страни са преследвани жестоко , в това число и евангелските. Защо и впБългария трябва някой да ги притеснява. Християните , независимо от какво изповедание са , те са братя. А Исус ни е заповядал да се обичаме за да познае света , че сме Негови ученици.

  3. Някой има ли точна бройка колко са се спасили и колко нови души са се прибавили към църквите?
    Новозаветният принцип за който четем в Деянията е че след като се проповядва словото се прибави точен брой хора към църквите. Ако информацията тук е достоверна за трите дни са се похарчили 30 000 лева само за наем а това си е една сериозна инвестиция.
    Само преди няколко години хисарската църква имаше нужда от едва половината на тази сума за сграда и не успяха да я съберат от църквите на пловдивския регион.

  4. Варна също оформя подобно начинание за крупна сума през септември. Зала с около 1200 места по 20 лв. на човек общо 24 000 лв. Плюс дарение на всяко събиранията, вие си направете сметката, братя и сестри!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *