COVID 2.0b

ДЖОНИ НОЕР: … ГИБЕЛЕН МОР…

Ще чуем за това! Слуховете са близо!

От КИТАЙ странни болести ще ги чуете всички!

Ще дойдат и вестниците, телевизията ще ви предупреждават:

ТРЯБВА ДА СТОИТЕ ВЪТРЕ!

ТРЯБВА ДА СЕ ПОКРИВАТЕ!

 

Европейските страни все повече променят ограничителни мерки, за да предотвратят по-нататъшното разпространение на коронавируса. Закриват се училища и ресторанти, въвеждат се вечерен час и частични „ограничения“.

ФРАНЦИЯ Еманюел Макрон се обърна към обществеността по повод въвеждането на извънредното положение. Той каза, че всеки, който наруши мерките, ще бъде открит. Той посочи, че се преустановяват излизанията по ресторанти и сбирки на приятели.

Полицейският час ще бъде в сила от 21:00 до 6:00 ч., започвайки от събота. Той ще остане в сила през следващите четири седмици, каза Макрон.

ГЕРМАНИЯ за последните 24 часа са съобщени 6 638 нови случая на коронавирус, най-големият брой за един ден от началото на пандемията.

Поради нарастващия брой хора, заразени с коронавирус, в Германия се проведе среща между канцлера Ангела Меркел и провинциалните лидери за обсъждане на затягащите мерки за предотвратяване на разпространението на вируса. Политиците в Германия обмислят дали да удължат училищните ваканции около Коледа и Нова година, за да предотвратят разпространението, въпреки че критиците твърдят, че няма доказателства, че училищата са огнища на вируса. От петък ще бъдат въведени ограничения за движение между червените статистически региони в Словения, които са седем. В тези региони носенето на маски ще бъде задължително навсякъде, работата на определени официални и спортни дейности ще бъде ограничена, а събирането на повече от десет души ще бъде забранено.

ЧЕХИЯ, европейската държава с най-голям брой заразени хора на глава от населението, премести часовете в училище онлайн и планира да изпрати хиляди студенти по медицина на терена. Болниците отменят неспешните процедури.

ПОЛША засили обучението за медицински сестри и обмисля да отвори полски военни болници.

Уроците ще се провеждат онлайн и в Москва, а Северна Ирландия ще затвори училищата за две седмици.

ХОЛАНДИЯ затвори кафенета и ресторанти, но остави училищата отворени. Ежедневният брой на новите инфекции в Европа е средно 100 000, което е една трета от общото увеличение на броя на новите случаи в световен мащаб.

АВСТРАЛИЯ затвори границите си за полети до 2021г.

Дейвид Уилкерсън: Ще се случи бедствие

СПЕШНО ПОСЛАНИЕ:
Бедствие, което ще разтърси земята
Дейвид Уилкерсън, 7 март 2009г.

превод: Соня Илиева

Подбуден съм от Светия Дух да изпратя послание до всички, които са в нашия списък с адреси, до приятели и епископи, които сме срещали по целия свят.

Бедствие, което ще разтърси земята, ще се случи много скоро. То ще бъде толкова страшно, че ние всички ще треперим, дори и тези, които най-много уповават на Бога.

В продължение на 10 години предупреждавам за хиляди пожари в Ню Йорк Сити. Бедствието ще погълне целия мегакомплекс, включително райони като Ню Джърси и Кънектикът. Големи градове по цяла Америка ще преживеят бунтове и опустошителни пожари – такива, каквито вияхме в Уотс, Лос Анжелис преди години.

Ще има бунтове и пожари в градове навсякъде в света. Ще има грабежи, включително на Тайм Скуеър в Ню Йорк Сити. Това, което преживяваме сега не е рецесия, нито дори депресия. Ние сме под Божия гняв.

В Псалм 11 пише: „Когато основите се разрушават, какво може да стори праведния”? (стих 3).
Бог съди големите грехове на Америка и народите. Той разрушава светските основи.

Пророк Йеремия умоляваше коравовратния Израел: „Така казва Господ: Ето Аз кроя зло против вас и съставям план против вас, върнете се всеки от лошия си път и оправете постъпките си и делата си. А те ще кажат: Напразно! Защото според своите замисли ще ходим и ще постъпваме всеки според упоритото си и нечестиво сърце” (Еремия 18: 11-12).

В Псалм 11:6 Давид предупреждава: „Над нечестивите ще излее Той като дъжд разпалени въглени, огън и жупел, горещ вятър ще бъде съдържанието на чашата им”. Защо? Давид отговаря: „Защото праведният Бог обича правдата”(стих 7). Това е праведен съд, точно както съдът над Содом и Гомор във времето на Ной.

Какво ще правят праведните? Какво ще стане с Божия народ?

Първо, давам ви практичен съвет, който получих за себе си. Ако ви е възможно, запасете се с храна, която не се разваля, с тоалетни принадлежности и други съществени стоки. В големите градове магазините ще бъдат опразнени за час при знака на неизбежния катаклизъм.

По отношение на нашата духовна реакция имаме само две възможности. Това е написано в Псалм 11. „Отлети като птица в планината”. Или както Давид казва „Господ е в святия си храм, Господ, Чийто престол е на небето, очите Му гледат, погледът Му изпитва човешките чада” (стих 4). „На Господа се уповавам” (стих 1).

Ще кажа на душата ми: няма нужда да бягаш… няма нужда да се криеш. Това е праведната Божия ръка. Ще гледам нашия Бог на Неговия трон, неговите очи на нежна, любяща загриженост, които наблюдават всяка моя стъпка, която предприемам и вярвам, че Той ще запази хората си дори ако трябва да минат през пожари, наводнения, бедствия, изпитания и всякакъв вид нещастия.
Бележка: не знам кога ще се случат тези събития, но знам, че това няма да е много далече в бъдещето. Излях си душата пред вас. Направете каквото пожелаете с посланието.

Бог да ви благослови и запази
В Христос: Дейвид Уилкерсън

източник: http://worldchallenge.org/en/coverletter/an_urgent_message

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *