BulgarianChurches.com на 3 години

BulgairanChurches

Проектът цели създаване на обща база данни с адреси на всички 1500 български евангелски църкви по света. Представен е за първи път през декември 2007 като национална директория и е обновен като международен каталог през декември 2010, след което е официално публикуван в интернет на адрес:  http://bulgarianchurches.com,  където може да въведете или обновите информацията и за вашата църква.

2 comments for “BulgarianChurches.com на 3 години

  1. Може ли да уточним,как да идентифицираме евангелски църкви в чужбина като български?Достатъчно ли е да се говори на български и същевременно да се отричат корените и мъчениците на българският евангелизъм?Познавам честни,посветени служители (отдаващи всичко за делото всред българските имигранти)срещу,които се води „партизанска“ война!Когато се създаваха младите събрания от първите бежанци,много внимавахме за атаки от ортодосалните българи.Но,камъните „полетяха“от към „братя“ и „сестри“,за които сме настоявали пред Бога!…

  2. Какво искате да кажете с въпроса Любен Маринов? Имигрантските църкви са интересен феномен който преминава, а на дали някой вече се интересува от православие. Който визирате като пишете сега за тази „партизанска“ война?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *