MOLITVATA.COM 2.0 е АКТИВЕН

03.02.2013

molitvata

Tags:

3 Responses to MOLITVATA.COM 2.0 е АКТИВЕН

  1. Катя on 11.04.2018 at 18:18

    Благодарна съм на Бог,че намерих Молитвата.сом Направо ще споделя ,че имам голям проблем в дома ми ,а също и със здравето ми. Боже Святи,Вездесъщи,Моля те да помогнеш на брат ми:-да се задейства делото в съда за измама на негово име,-Също Те Моля да му помогнеш и за здраволовното състояние,той има психически проблем. Тази година Боже,аз също се мъча много на работното ми място и това се отрази на здравето ми. Скъпи вярващи,Моля ви да се молите да се подобри състоянието ми, а също и за брат ми! Нека Бог помогне на молбите ни . Благодаря ви.

  2. Анонимен on 15.04.2018 at 20:58

    Боже,Моля Те за помощ! Ето утре пак тръгвам на работа ,но ме е страх още през нощта.Не мога да спя спокойно. Уповавам на Тебе и Те Моля да ми помогнеш утре .Знаеш как се мъча на тази работа .Моля Те да не е така .Също Те Моля,ако е Твоята воля да си Намеря друга работа чрез Теб за твоя прослава ! Помогни и на моите ближни колеги! Амин!

  3. Катя on 16.04.2018 at 20:14

    Моля за помощ и подкрепа чрез молитва.Днес гласът ми се загуби .Имам проблем с гласа.Моля ви да се молите за мен по какъв начин да се справя с този проблем .Моята работа е свързана с гласа .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *