Зов за ПОМОЩ

Здравейте,
изпращам това писмо на всички. Синът на пастор Митко Горанов от гр. Лом ми се обади, за ди ми каже, че момче от тяхната църква е на легло и много скоро трябва да му бъде направена операция в Пирогов. Това е моят апел за помощ към теб. Ако имаш възможност да помогнеш дори и с МАЛКО пари това ще означава МНОГО за Силви. Ето писмото на п-р Мичо Горанов:

„Остават само 10 дни до операцията на Силви

Здравейте,

Аз съм Мичо Горанов – представител на Християнски Център Ветил в гр. Лом. Синът на едно семейство от нашата църква пострада много лошо след катастрофата от 02.08.2009 От тогава до сега, вече 10 месеца по късно Силви е на легло. Докторите казаха, че са счупени 2 прешлена и има един спукан, както и, че гръбначният мозък е прекъснат.

Преди близо месец и половина, лекарите дадоха срок от месец и половина, за да се извърши операция и да му сложат импланти, от която те гарантират, че Силви ще може поне да седи. Дават само 1% гаранция, че ще се възвърне чуствителността в краката му, понеже има киста. След операция за премахването й има много малка вероятност да се окаже, че не е прекъснат гръбначният мозък.

Положението е много трудно и сложно, а Силви е само на 20 години. Родителите на Силви нямат друго дете. То им е единствено и са до болка отчаяни от финансовият си недоимък. Те опитаха да намерят пари от различни места, но почти без резултат. Операцията струва 10 000 лв. Всичко, което са събрали досега е 3000 лв. Имат нужда от още 7000 лв.

Ако до 10 дни не намерим нужните финанси, лекарите казаха, че след това няма да може да се извърши операцията. Затова СПЕШНО се нуждаем от Вашите молитви и от Вашата финансова подкрепа. Благодарим на всеки, коЙто взима при сърце това писмо и стои във вяра с нас, и ни подкрепя. Нека Великият ни Бог да Ви благослови изобилно във всяка сфера на живота Ви.

Това е банковата сметка на името на майка му, където можете да изпратите парите.

AНЕТА ВИСАРИОНОВА ДАМЯНОВА

Банка ДСК

IBAN:BG13STSA93000006782969

BIC:STSABGSF

ВАЛУТА-BG или

За допълнителна информация се обадете на Мичо Горанов тел. 0896-667-995 или

0898-580-212″

С уважение: Сашо Младенов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *