4 comments for “За бъдещето на България c Мартин Димитров

  1. Позволете ми, да попитам: Това агитация за промиване на мозъци и нагласи ли е или призив да се молим за управляващите,за да поминем тих и спокоен живот в пълно благочестие и сериозност?
    На чия страна,трябва да застанат християните (или поне тези,които претендират че са,а не могат да различат лявата си ръка от дясната)? На страната на „великите народни въстаници“,на издигнатия президентски юмрук или на олигарсите и техните подривни действия, за дестабилизиране на и без това съсипаната ни държава? На по-голямото или по-малкото зло? Трябва ли да промотираме кандидатури на ДБ,без значение кои са те? По делата им ще ги познаете! Бог да пази България!

  2. Алберт Айнщайн:“Половината истина Е цяла лъжа. Колкото по-дълго Е обяснението, толкова по-голяма Е лъжата!“ Това разбрах от всичката Ви плява и политическа злоба,г-н Димитров. Много добре помня вашия и на политическите ви другари „попарата“ по време на политическото ви присъствие в България. Много удобно прикритие и популистки използване на понятието „гражданско общество“. Като едно време: Всички мислим за народа,за човека, при това се знаеше и името на човека! Може би афиширащ се като християнин, имаш знание за понятието „смирение“? А това, което ислушах в това видео,това което дъвкахте и дъфкахте, говори само за едно: липса на всякакво смирение в говоренето ви…. И желание за въвеждане на „християните-гласоподаватели“ в целенасочено въвеждане в заблуждение по отношение действително стореното от Правителството, Нородното събрание. А това е грях,голям грях т.е. злонамерено оплюване на стореното и пълно отричане на праведните дела на хората,които работят за доброто на цялото общество. Излиза,че от теб и другарите започва политическото летоброене в България! Знайте,че Последната дума, ВИНАГИ принадлежи на Господ Бог!!!

  3. Пак ли вие, Славова?
    Изказвате се като отявлена компартийка.
    За вашите червени комуняги ли да гласуваме?

  4. Не, не – тя не бе ли учителка съм с повече от 30 год педагогически труд, а пък пишеше дискусиЙ с и-кратко и защитаваше Истанбулската конвенция и про-джендарството

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *