Върховния съд на Канада започна иск за глобални престъпления срещу човечеството

Започна иск за глобални престъпления срещу човечеството, заведен и приет от Върховния съд на Канада (вижте връзката по-долу).
Екип от повече от 1000 адвокати и повече от 10 000 медицински експерти, водени от германец Райнер Фюлмих, един от най-мощните адвокати в Европа, започна най-големия иск в историята, наречен „Нюрнберг 2“ срещу СЗО (Световната здравна организация) и  Davos Group (Световният икономически форум, ръководен от 80+ годишния Клаус Шваб) за престъпления срещу човечеството.
DR.  Райнер Фюлмих е германско-американски адвокат, той е този, който спечели многомилионни дела срещу измамата на Deutsche Bank и тази срещу Volkswagen за измамата с Dieselgate.  Той е един от основателите на „Комисията за разследване на германската корона“.
Fuelmich и неговият екип са събрали хиляди научни доказателства, доказващи пълната ненадеждност на PCR тестовете и измамите зад тях.
Фулмих говори за ваксините по това време и заявява, че „те нямат нищо общо с ваксинациите, а са част от генетични експерименти“.
Освен неправилни тестове и фалшиви смъртни актове, изготвени от корумпиран медицински персонал, самата „експериментална“ ваксина нарушава член 32 от Женевската конвенция.
Член 32 от IV Конвенция от 1949 г. забранява „осакатяване и медицински или научни експерименти, които не са необходими за медицинското лечение на което и да е лице“.
Съгласно член 147 извършването на биологични експерименти върху хора е сериозно нарушение на Конвенцията.
„Експерименталната“ ваксина нарушава всичките 10 Нюрнбергски кодекса, които предвиждат смъртно наказание за тези, които нарушават тези международни договори“.
Fuellmich добави също, че всичко това е било планирано за известно време, за да бъде изпълнено през 2050 г. „Но тогава“ струните станаха алчни и решиха да предвидят плановете първо през 2030 г. и накрая през 2020 г. толкова бърза, че правят толкова много грешки.  Например, производителите на ваксини не са очаквали, че ще има толкова много странични ефекти и смърт.“
„Европа,“ продължава Фюлмих, „е основното бойно поле на тази война. Това е, защото е напълно фалирала. Пенсионните фондове са напълно разграбени. Ето защо те искат да поемат контрола над Европа, преди хората да го разберат. Какво се случва „.
Но кои са тези хора, които дърпат конците?  Според Fuelmich това е група от около 3000 супербогати.  Кликата в Давос около Клаус Шваб принадлежи към тази група.
Какво искат?  Пълен контрол над хората.  „Те подкупват лекари, болничен персонал и политици.
Хората, които не сътрудничат, са заплашени.  Те използват всякакви психологически техники, за да манипулират хората.“
„Мейнстрийм медиите“, обобщава Фюлмих, „разказват фалшива реалност и казват, че мнозинството от хората подкрепят мерките и ваксините.
Това със сигурност не е вярно.   Например почти всеки, с когото говоря в Германия, знае, че маската не предпазва от нищо, защото почти всички вече са информирани от алтернативните медии.  Старите медии измират.“
Съветът на Фюлмих?   „Разпространете истината и фактите колкото е възможно повече и не хабете енергията си за хора, които са отчаяно ваксинирани. Не можем да спасим всички. Много хора ще умрат.“
––––––––––––-   Някои връзки (източници):
Кой е Reiner Fuellmich (ВИДЕО в YouTube на английски):   https://www.youtube.com/watch?v=yMBNCpAW7cw&ab_channel=TruthMatters
Официален уебсайт на комисията по короната:   https://corona-ausschuss.de/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *