В. Николаев към адв. КОСТОВ: Говорите лъжи и простотии!

Д-р Райнер Фюлмих: Те правят толкова много грешки, че сме близо до преломната точка

Водещият германски адвокат и член на Германския разследващ комитет по короната, д-р Райнер Фюелмих е специализиран в световен мащаб за преследването на измамни корпорации. Сега той ръководи екип от международни адвокати в това, което ще се превърне в най-голямото глобално дело за деликт (неправомерно действие или нарушение на право) в света – срещу всички действащи лица и съучастници в това, което сега се нарича „Скандалът COVID“. Екипът от повече от 1000 адвоката и над 10 000 медицински експерти е започнал съдебни производства срещу CDC, СЗО и групата в Давос за престъпления срещу човечеството. В момента д-р Фюелмих подготвя най-голямото съдебно дело в историята, нещо като „Нюрнберг 2.0“ (т.е., втора версия на оригинала).

Виктор Николаев към адвокат: Говорите лъжи и простотии! Покажете доказателство, че 12 000 души са починали от вaксинa / ВИДЕО /

„Това депутатите да не влизат със сертификат в Народното събрание е поредната акция на т.нар. опозиция да бойкотира правителството още от първите дни.

Това е едно политическо говорене, което няма никаква правна и медицинска логика“. Това заяви адвокатът Пламен Таушанов от Асоциацията за закрила на българските пациенти.

„Трябва задължително в нашия парламент да се свързва със сертификат. От юни тази година в Европейския парламент се влиза със сертификати. От ноември е задължително дори и за посетителите.“, каза още той.

На противоположното мнение обаче е колегата му Виктор Костов

„Това е фундаментален проблем, защото в Европейския парламент се влиза със сертификат, но има и заведени дела от парламентаристи срещу тази дискриминационна практика“, смята той.

„Зеленият сертификат е противоконституционен, дискриминационен и унижава човешкото достойнство. Аз съм адвокат, но държа на човешките права“, добави той.

В този момента се намесва водещият Виктор Николаев.

„Зеленият сертификат е като втори документ за самоличност. Въпросът ми е защо не протестирате срещу документите за самоличност по принцип. Там също ти слагат номер, снимат те, без да имаш желание да те снимат.“

„В случая нещата са по-страшни. От две години конституцията в България е дерогирана по отношение на човешките права. Ограниченията на човешките права не са ограничени. Моите клиенти също имат право на живот. Става въпрос за тези експериментални инжекции до каква степен нарушават правото на живот“, продължи адвокатът.

„Достатъчно! Това не е вярно“, жегна го пак Николаев.

„Те са експериментални. Влезте в сайта на агенцията по лекарствата. Именно заради живота и здравето на хората, които имат нужда от алтернативна информация за тези инжекции. От документи на Пфайзер, според адвокат Райнер Фумиш, който води дело срещу тях, се разбира, че от 42 000 души 12 000 души поне са с летален изход“, каза той.

„Това са глупости! Говорите лъжи и простотии! Покажете ми доказателство, че 12 000 души са починали. Нямаше да ви поканя, ако знаех какво лъжи говорите“, отвърна Николаев.

„Вие сте пропагандно предаване в такъв случай, защото не предоставяте алтернативна информация. Живеем в еднолична квазимедицинска диктатура, в която правата на хората са отменени със заповед на министъра“, не остана длъжен антиваксърът.

Подготовка на „втори Нюрнбергски трибунал“ …

Екип от повече от 1000 адвокати и над 10 000 медицински експерти, водени от д-р Райнер Фюелмич, инициира съдебни производства срещу CDC, СЗО и групата в Давос за престъпления срещу човечеството. Fuellmich и неговият екип представят дефектния PCR тест и нареждането, дадено на лекарите, да определят всяка съпътстваща смърт като смърт по Covid като измама. PCR тестът никога не е проектиран за откриване на патогени и е 100% дефектен при 35 цикъла. Всички PCR тестове, наблюдавани от CDC, са настроени между 37 и 45 цикъла. CDC признава, че всеки тест, надвишаващ 28 цикъла, не отговаря на условията за надежден положителен резултат. Само този факт обезсилва повече от 90% от предполагаемите случаи на covids / „инфекции“, последвано от използването на този опорочен тест.

( Бележка от ExoPortail : Райнер Фюелмих е адвокатът, който успя да осъди автомобилния гигант Volkswagen по случая с докторани катализатори. И същият този адвокат успя да осъди Deutsche Bank като престъпно предприятие)

В допълнение към грешни тестове и измамни свидетелства за смърт, самата „експериментална“ ваксина нарушава член 32 от Женевската конвенция. Съгласно член 32 от Четвъртата Женевска конвенция от 1949 г. „ осакатяване и медицински или научни експерименти, които не са необходими от медицинското лечение на защитено лице “, са забранени. Съгласно член 147 извършването на биологични експерименти върху защитени лица представлява сериозно нарушение на Конвенцията.

„ Експерименталната “ ваксина нарушава 10-те Нюрнбергски кодекса, които предвиждат смъртно наказание за тези, които се стремят да нарушат тези международни закони.

 

Д-р Малоун изобретил технологията иРНК предупреждава

Д-р Робърт Малоуне човекът, изобретил технологията иРНК, която лежи в основата на днешните така шумно рекламирани от либерал-глобалистите експериментални субстанции. Tой направи изявление, свързано с новата мания на глобалистите да витаминизират и всички деца. Най-вероятно комсомолците на глобализма – любимите им факт-чекъри, още днес ще се активират и ще обявят изявлението за дезинформация, както направиха и с Нобеловия лауреат Люк Монтание миналата година. Bсеки си решава сам дали да вярва на лекаря, изобретил технологията и решил да предупреди света. В оригинал изявлението му може да бъде прочетено на неговата интернет страница по тази връзка: https://malone.substack.com/p/before-you-inject-your-child.

 

 

Започват сериозни обвинения в престъпление срещу човешките права

В световен мащаб има бързо нарастваща съпротива срещу политиката на „короната“.
Различни хора и организации по света провеждат разследвания в сътрудничеството на адвокати и други експерти. Вторият Нюрнбергски трибунал вече е факт. Подготвя се от месеци вече.

Адвокат д-р Райнер Фюелмих в момента завежда колективна жалба. Тази жалба е представителен групов иск, който включва голяма група от хора, които заедно го представят пред съда, като се преследва определен клас обвиняеми. Адв.д-р Фюелмих вече е успявал да осъди такива като ДойчеБанк за 130 млн. долара, за корупционни практики и измами.

Международния криминален съд в Хага вече прие една такава жалба на 5 март 2021 год., за нарушения на Нюрнбергския кодекс, извършени от израелското правителство. Жалбата беше представена от адвокати, доктори, публични активисти и широката общественост. Организацията „Хора за Истина“ обвинява част от израелското правителство, медиите, някои политици в парламента, министри и кметове, и др.1 в злоупотреби с власт, които целят притискането на гражданите за да участват в масов експеримент под измамни претексти.

Проведени са стотици изслушвания от „Берлинската анкетна комисия по аферата с „Ковид-19“ на стотици учени, лекари, икономисти, юристи с международна репутация, от 7 октомври 2020 год. И се доказва със доближаваща се до 100% сигурност, че този скандал никога не е бил проблем свързан със здравето. „По-скоро ставаше въпрос за укрепване на властта, незаконно получена чрез престъпни методи на корумпираната клика от Давос, чрез прехвърлянето на богатството на хората към членовете на Давос, на гърба на малкия и особено средния бизнес, сред други.“ Това беше заявено от Адв.Д-р Райнер Фюелман.

Заключението на комитета е, че „Ковид-19“ се използва като измамна тактика от бизнес и политическите „елити“ с цел преместване на пазарните дялове и богатството от малкия и средния бизнес към глобални платформи като Amazon, Google, Uber други големи технологични и мулти-национални корпорации.

Има пуснати документи за отмяна на одобрението за ваксинации подадени към Европейската комисия, съдебен процес в Ню Йорк относно статуса на PCR-тестванията, дела в Германия, Канада, Австралия, Австрия, до Международния съд и Европейския съд за Човешките права.

Става въпрос за толкова огромно престъпление, че говорим за здравните, икономически, социални и др. налагания на мерки, които са допринесли за разрушение от уникално историческо ниво.

Сега и група в Норвегия е завела дело срещу политиките на „ковид-19“ и норвежкото правителство е изправено пред съд за престъпления срещу Човечеството. Вече е изпратен доклада до полицията.2 Копия на този документ също така са изпратени и до големи организации, всички общини, лекари, доктори за контрол на инфекциите, адвокатски асоциации и организации за правата на човека. Също така е разпространен във всички социални медии и световната преса. Повече по темата тук.

Защитникът на правата на човека (съгласно резолюция 53/144 на ООН) Сара Лузия Хасел-Реузинг вече подготвя от октомври 2020 год. обвинение по наказателно право пред Международния наказателен съд в Хага за прилагането на шокова доктрина под претекста с „Ковид-19“. Обвинението ще се занимава с мерките, достигнали тежестта на престъпление срещу Човечеството (чл. 7, Римски статут).

Правозащитникът подчертава:

„Жертвите и сериозните увреждания на здравето от мерките при провеждането на корона-шокът са в световен мащаб и особено свързани с глада (очакват се допълнително 130 млн. силно гладуващи хора, според оценка на Световната програма за храните, от април 2020 г.). Също и закъснелите операции, които допринасят за тези щети, сред които около 50 хил. операции на рак в Германия, както и изолации, шок и икономическа разруха. Също така наложените маски могат да причинят физически и психологически щети. В допълнение към това, забележително, жертвите във връзка с предозиране от лекарства и с преждевременното инвазивно дишане са използвани за шоковата пропаганда.“

Всички засегнати от ковид-19 мерките, пропагандата, причинени от правителства, полиция, медии и т.н. са насърчени да изпратят своите показания в писмена форма и с подпис, с изрично разрешение за използването на обвинението в Международния наказателен съд за престъпление срещу Човечеството от мерките свързани с шоковия удар под претекста с „Ковид-19“ до Сара Лузия Хасел-Реузинг, Тук можете да намерите адресът и, документи и повече информация.

Нюрнбергски насоки от 1947 г.:

„Да се каже –само следвах заповедите– е невалидно вече.“

Предупреждавайте общо-практикуващите ви лекари, медиите, до които пишете коментари, политическите ви представители, адвокати, роднини и контакти, както и всички, до които имате достъп. По всякакъв начин. Не оставяйте нито една медия да продължава с този терор. Изкажете свободно мнението си и им дайде да разберат на всички, че участват в Престъпление срещу Човечеството и трябва да се обърнат сега на страната на Хората, докато имат все още шанс.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *