Съживление сред студенти в САЩ

Съживление сред студенти в САЩАко все още не сте чували за това, искам да ви кажа, че Бог е намислил нещо точно сега в Америка! В Кентъки избухна съживление. Духовно съживление за първи път от десетилетия в Съединените щати! Не „планирано съживление“, което местна църква случайно прогнозира за два месеца напред, а истинско съживление.

В сряда, 8 февруари, по време на служба в университета Асбъри младежки лектор произнася от амвона мощно послание от Божието Слово за любовта и покаянието. Много студенти са дълбоко засегнати от това и около 30 от тях продължават да се молят след планирания край на богослужението. И оттам Господ започва да работи мощно. Все повече и повече студенти се връщат на службата и до свечеряване огромната аудитория е препълнена.

Срещата продължава, буквално БЕЗ СПИРАНЕ, вече 5 дни и половина. Току-що проверих излъчването на живо и там няма свободно място. Хората буквално стоят в коридорите, навън и се опитват да влязат.

Прочетох невероятни репортажи от първа ръка за свидетелства на хора, които са спасени и докоснати от Бога. Местен професор разказва как отишъл да провери какво се случва и през първите десет минути бил толкова поразен от Божието присъствие, че дори не бил сигурен какво се случва, но чувствал, че може да остане там през остатъка от живота си.

Прекарах голяма част от последните 3 години в четене на МНОГО книги за съживленията и мога да ви кажа едно нещо: Ето как изглеждат те. Много е просто. Без мигащи светлини, без трикове. Само свидетелства, Божието Слово, молитва и поклонение. Те дори нямат група, която да свири в момента. Просто някой започва да пее песен и хората хвалят Бога.

Говори се, че започва да се разпространява и в други местни колежи.

Молете се Бог да се раздвижи. Имаме нужда от Него!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *