Русенски пастири с писмо до Парламента

Уважаеми пастири, дякони и ръководители на църкви,

В отговор на опита да бъде наложена ИСТАМБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ, която има за цел да ни накара да признаем “трети пол“ различен от двата пола , които Бог е създал мъжи и женски,искаме заедно с всички вас , да създадем протестно писмо до народното събрание в което 1000 пастири, от 1000 църкви, в 1000 населени места, казват твърдо “не“ на ратифицирането на ИСТАМБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ. В България има около 1200 регистрирани евангелско протестански църкви, и ако поне 1000 отговорят, ще бъде нещо внушително , с което ние ясно заявяваме нашата християнска позиция!

За да се включите , трябва да отговорите на този имейл, като напишете трите си имена, позицията на която сте(пастор , дякон , председател на духовния съвет ) името на църквата,и населеното място ,и текст; “’не на ратифицирането на Истамбулската конвенция!“

ПРИМЕР: Пламен Кирилов Спасов пастор на ОБЕДИНЕНА БОЖИЯ ЦЪРКВА гр.Ветово , Русенска област. “не на ратифицирането на Истамбулската конвенция!

МОЛИМ ВИ , ОТГОВОРЕТЕ ПО ВЪЗМОЖНОСТ НАЙ БЪРЗО, И ПОТВЪРДЕТЕ ПОЗИЦИЯТА СИ! AKO ИМАТЕ ИМЕЙЛИ НА ПАСТОРИ КОИТО НЕ СА В ТОЗИ СПИСЪК, МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ, ИЛИ НИ ГИ ИЗПРАТЕТЕ ИЛИ ИМ ИЗПРАТЕТЕ ТОЗИ ИМЕЙЛ , ЗА ДА СЕ ВКЛЮЧАТ В ИНИЦИАТИВАТА!( възможно е да получите този имейл няколко пъти)

Тази инициатива е на пасторите от различни деноминации, в гр.Русе

( Ако се нуждаете от допълнително уточняване или имате въпроси на тел; 0897880100 П.Георгиев )

2 comments for “Русенски пастири с писмо до Парламента

  1. Казвам се Фахри Камберов Тахиров . Аз съм пастор на Християнска църква – Сион – кв. Аспарухово – гр. Варна . Заставам открито против Истанбулската конвенция .

  2. Казвам се Михал Русалимов Симов,ръководител на Евангелска петдесятна църква гр.Брезник,обл.Перник.Казвам не на Истанбулската конвенция.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *