Пророческо слово за съживление в България

Здравейте,

В края на 2009 г. Бог постави в моето сърце и в сърцето на съпругата ми да призовем църквата, която водим към 21-дневен пост и молитва, с който да започнем 2010 година. Тогава също почувствах, че трябва да поканя и други църкви и вярващи от страната и чужбина да се присъединят към това време на пост и молитва и заедно да търсим Божията воля за нас, семействата ни, църквите и служенията ни и за България. Много хора ни писаха, че ще се включат в поста, а някои дори ни споделиха, че чувстват, че Бог ги призовава за 40-дневен пост. Разбрахме, че Бог дори е говорил на пророк Даглъс Лили от Норвегия да дойде през това време и да пости 40 дни в Родопите като се моли за съживление в България. Към края на поста му нашата църква имаше привилегията той да ни посети и да сподели с нас нещата, които Бог му е открил за България и за съживлението, което Бог е приготвил за нас. Това развълнува цялата ни църква, но в същото време ни предизвика, че ние и другите църкви в България трябва да вземем на сериозно това, което Бог говори и да се приготвим за нещата, които Той ни обещава да станат през тази и близките години.

Можете да прочетете и да чуете това пророчество в пълния му вариант на следните линкове:

http://nmstefanov.blogspot.com/2010/04/blog-post_03.html

Както за всички останали пророчества, така и за това пророчество, Божието Слово ни казва да изпитваме всяко слово. Лично аз приемам това слово, тъй като то идва като потвърждение на няколко други пророчества, които бяха дадени от началото на годината насам в църквата ни от различни хора с изпитано пророческо служение и всички те са в една и съща посока.

Молитвата ми е Господ да ни помогне да се подготвим за това, което има за България и да не пропуснем Неговото време за посещение на нацията ни!

С поздрав,

Пастор Ники Стефанов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *