Преход към промяната

 П О К А Н А

за „Преход към промяната“ с Дрордж Отис – 13 -16 октомви 2014 г.

 

Братя и сестри в Христа,

Каним Ви да се присъедините към „Преход към промяната“ с Дрордж Отис, основател на “Sentinel Group”. За първи път в източна Европа ще бъде представен „Преход към промяната“.

Ако мечтаете съживление да дойде в страната ни и искате да разберете как Бог е посещавал и обновявал цели нации чрез присъствието си, каним Вас, вашата църква и съработниците Ви да участвате в това събитие.

„Преход към промяната“ е предназначено да помогне на хората в разбирането на това какво всъщност е съживлението, както и какви са изискванията за да се привлече Божието трансформиращо присъствие в дадено населено място.

„Sentinel Group“ е посветена да помага на Църквата да се моли със знание и да даде възможност на хората да открият път към истинско съживление и трансформация на обществото. Създадено през 1990 г. от George Otiss, след като в продължение на много години е работил в предните редици на евангелизационните действеия, той е станал загрижен за духовното подтисничество, в което много страни живеят. Вече повече от петдесет страни са били изследвани за решението на този проблем.

Служението отбелязва места по света, където са настъпили драматични духовни съживления. През 1995 г. Sentinel Group започва задълбочено проучване на тези събития и произвежда общо познатото видео „Трансформации“ през 1999 г. От тогава до днес филмът „Трансформации“ е видян от над 300 милиона души. След това бе произведено и „Трансформации II: Славата се разспростира“ през 2001 г., и още няколко всепризнати видеоклипове до днешна дата.

“Sentinel Group” се стреми да разбере какво прави Бог, за да преобрази общностите по целия свят, като своевременно и осведоми църквата как Го прави. Въз основа на това разбиране “Sentinel Group” желаят да споделят истории, свидетелства за тези, които копнеят за движението на Бога и копнеят да видят трансформиращо съживление в техните общности.

В резултат на интензивно проучване и изследване, се произведоха редица видео материали, базирани на трансформацията и съживлението, като до сега са отбелязани над 500 места, където са настъпили промяна и съживление. Очевидно следващата стъпка беше да се състави набор от инструменти за тялото Христово, което да им даде възможност да подготви нуждаещите се общности за духовна и социална трансформация. Това е резултат на 15 години наблюдения и изследвания в стотици трансформирани градове и села. Този уникален пакет от информация и преживявания ние наричаме „Преход към промяната“(JTT).

За повече информция моля пишете на: jttsofia@gmail.com или на office@missionrestoration.org

Facebook: https://www.facebook.com/events/535051916625546/

Място: сградата на Божия Църква в България, ул. „Петко Каравелов 1“

13.10.2014 понеделник 18:00ч – начало

14-16 октомври 2014, от 10:00ч.-20:00ч.

Уверяваме Ви, че Вашето участие е особено важно и би допринесло за добруването на страната ни.

Оставаме с най-искрени благопожелания.

– Team Bulgaria Bulgaria, Sofia 1463 P.O.B.131

E-mail: office@missionrestoration.org

Mission Restoration www.missionrestoration.org

1 comment for “Преход към промяната

  1. zapisah se ,no nemoga da mradvam na nikude,zashtoto gledambaba i decata si,ako e vuzmojno shte se molim ot vkushti za promyana.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *