Подготовка за 21-дневен пост

http://nmstefanov.blogspot.com/2009/12/21.html

Здравейте колеги и приятели,

Надявам се всички да сте имали една благословена 2009 година. Ние като църква имахме доста предизвикателства, както и много благословения и се радваме, че Бог ни даде достатъчно от Своята благодат и сила да преминем през всички трудности и изпитания.

За трета поредна година съпругата ми Мишел и аз се чувстваме подбудени да поканим църквата ни да участва в 21-дневен пост, с който да започнем новата 2010 г. В началото на 2009 г. голям процент от хората в църквата ни се включиха в подобен пост (включително младежите и децата), както и още няколко църкви от България и всички видяхме Бог да прави чудесни неща и да излива изобилни благословения в живота на тези, които участваха в поста.

Датите за следващия пост са от 03-23 януари 2010 включително.

Предприемаме този пост като ОСНОВНАТА ни цел е да дадем ПЪРВИЯТ ПЛОД от Новата 2010 година на Бог като прекараме време да търсим Неговата воля за живота ни, семействата ни, църквите ни, бизнесите ни, вместо ние да очакваме от Него да благослови нашите планове и намерения.

Ако се интересувате от тази покана, можете да прегледате информацията, която сме качили на нашия блог www.nmstefanov.blogspot.com, а за тези от вас, които знаете английски език, можете да намерите повече информация за този вид пост на следния сайт, www.jentezenfranklin.org/fasting, на който можете да регистрирате себе си или църквите си и да се присъедините към хиляди църкви по света, които също са решили да започват годината по този начин. Ние вярваме, че когато смирим себе си и почетем Бог по този начин, Той ще послуша молитвите ни и ще видим пробив в много и различни области на нашия живот и служение.

Ние насърчаваме хората от църквата ни да НЕ бъдат легалисти какво може и какво не може да се яде по време на този пост, защото това не е най-важното. По-важното е човек да смири себе си пред Бог и да чуе ясно от Него какво Той има за живота му.

Ще се радваме тази година да се включат повече църкви и хора към този пост, за да търсим Бог и Неговата воля заедно. България, градовете ни, селата ни, църквите ни и домовете ни се нуждаят от промяна и от съживление. Ако решите да се включете, ще ви моля да ни пишете, за да знаем за това.

Благославяме ви и ви пожелаваме чудесно изкарване на всички предстоящи празници.

С Божия любов,

Пастори Ники и Мишел Стефанови

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *