Пламен Пасков заяви в предаването „Делници“

Библейското пророчество се сбъдна! Масоните издигнаха новия Соломонов храм! /Снимки/

Политическият анализатор Пламен Пасков заяви в предаването „Делници“ по телевизия Евроком, че страната ни е обещана на Турция още през 1991 г., когато е престанала да функционира като държава. По негови думи България е дозаличавана на всички институционални нива не от един или двама управляващи, а от системна политика след Прехода у нас. Турция охранява нашето небе, ние тяхното – не. Нашата граница е пуста и гола. Този процес от 90-91 г. е обещан на американско ниво, на държавния департамент на САЩ. Това не е действие на отделни политици.

В последно време турският политически елит дава повод да се вслушаме в тези, които казват, че Турция възражда имперските си политически амбиции. В какво се превърна Османската империя за тези страни, които сега мълчат за едни или други действия на Анкара? И как тази история свърши за Османската империя. И още – докато съществуваше, Османската империя беше наричана „болния човек на Европа“.

„Доколкото се намираме в уникална ситуация от края на Студената война, България е в дипломатическа криза и води дипломатическа война с всичките си съседи, армията трябва да е готова за извънредни ситуации, без това да се възприема като неспособност на МВР.“ Тази позиция изрази пред БНР ген. Михо Михов, председател на комисията по отбрана в Народното събрание по повод окончателно одобреното от парламента изпращане на армейски части за охрана на границите. Според Михов, боеспособните части на армията от Южна България до десет дни ще бъдат готови да изпълнят тази задача. Той коментира и идеята на военното ведомство за водене на отчет на младежите между 18 и 32 години.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *