Първата евангелска петдесятна църква в Бургас (летопис)

100 години ПЕТДЕСЯТНИЦА в БЪЛГАРИЯ – Pastir.org/100

https://pastir.org/wp-content/uploads/2015/07/Istoria-SEPC-Burgas.pdf

4 comments for “Първата евангелска петдесятна църква в Бургас (летопис)

 1. Здравейте ,братя и сестри , мила църква. Ако е Божията воля нека се стараем да бъдем Божии съработници на Неговата нива. Чували сме за Съживлението , което Бог даде 90-те години . От тогава до днес чуваме ,че Бог готви още по – голмо Съживление за България. Именно за това Ви и пиша този имейл. За да бъдем Божии съработници , ако Бог даде ,да подготвим почвата и пътя за Него. Да ходим в духа на Йоан Кръстител , за да бъде изявен Христос на България. Бог иска всички човеци да се изпълнят с позаниае за Него и да се спасят всички.
  Нашия Господ Исус не каза ли : Идете по целия свят и проповядвайте благовестието на всяко създание “ ?
  Разбира се , ние ще се стараем да насадим и да напоим , но Бог , ще направи да расте.
  Не чрез мощ , не чрез сила , но чрез Духа ми казва Господ на Силите
  Как обаче ще призоват Този, в Когото не са повярвали? И как ще повярват в Този, за Когото не са чули? А как ще чуят без проповедник?
  Именно , ако искаме да има Съживление в България , нека да го просим от Бог и да разнасяме Евангелието сред хората кой както може … Но ето целта на този мейл :
  Предложение до пасторите , духовния съвет и мисионски отдел : Да се запише филма ИСУС на дискове. Тези дискове да бъдат поверени на верни братя и сестри в Христос и с много молитва да бъдат раздавани по пощите на хората. Добре е всяка църква да сложи адреса си в диска , за да могат хората , които се покаят и прояват интерес към вярата , да могат да намерят молитвения дом
  Целта е всяка църква в района , в който се намира да раздава колкото се може повече дискове по пощите. И така да достигнем недостигнатите ,и ако иска Бог да направи масово СЪЖИВЛЕНИЕ.
  Ако всяка църква послуша този мейл и всички членове раздават Евангелието и дисковете , представете си колко милиона българи потенциално могат да повярват в Исус 🙂
  ВИЕ СТЕ СОЛТА И СВЕТЛИНАТА НА СВЕТА.
  Ако сте сългасни споделяйте това предложение до всяка църква в страната по емайл , фейсбук и т н.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *