10 comments for “Духовен споменик за Божия църква 1919-1990

 1. Познавам много от така наречените от ДС „тинчевисти“.Били са за мен пример за подражание-многократно пребивани,но лоялни на Господа дори до смърт.Групата от 6 жени,която 2 години преди да повярвам,се събирали в Силистра,четяли Библията и говорели на някакви странни езици,са били „тинчевистки“-според това,което ми казаха от ДС.Сестра Стоянка,която е ръководела групата,е била интернирана в Софийско.А останалите ги заплашили със затвор.Кагато аз повярвах и ги поканих на моето първо богослужение,всички дойдоха.Нямаше никакъв страх в тях.Само са се молели и чакали от Господа лидер.Заедно преминахме през огнените изпитания,и никой не отпадна от вярата.Ако сте пропуснали да прочетете моето свидетелство ,На ваше разположение е на:
  http://pastir.org/news/14740

 2. Четох издаденото от Алтъмов което препоръчахте но то няма представа за истинските тинчевисти. Писал е това което са му разказвали от софийския клон и е доста едолично. На дали е бил някога на господно служение в тинчевистки църкви в Дъбник или Зимевица? По-скоро в НДК,театъраЖалко че навремето не се позволи издаването на историята на тинчеивстите за да е ясно кои са агентите и предателите

 3. А може ли някой със сигурност да ми каже кой е агент Еделвайс който накрая на книгата е предавал п-р Павел Игнатов?

 4. вижда се след отварянето на страницата!

 5. Може ли някой наистина да каже със сигурност кой е агента Еделвайс.
  Г-н Бисер Данев вие нали сте били сред тинчевистите – да не би да е от тях?

 6. Здравейте! От къде да намеря тази книга?

 7. Александрина, трябва да се обърнете към автора – г-н Стефан Моллов. Дано тиражът да не е изчерпан.

 8. Нямам представа, кой е агент Еделвайс, съжелявам!

 9. Ако позволи г-н Бисер Данев да се намеся по въпроса, дори да се знае кой се крие зад псевдонима „Еделвайс“, законът не позволява той да бъде разкрит публично. Само Комисията по разкриване имената на агентите има законното право да стори това.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *