Отворено писмо до Слави Трифонов

На 10 януари 2006 година в изданието на „Шоуто на Слави”, а както и други пъти вие се гаврихте с църквата и което е най-вече с Бог. Гнусотиите, които поднасяте на зрителите по адрес на Бог са недостоен начин да се подигравате с вярата на милиони български християни, които вярват в Бог и се надяват на Неговото благословение.

Благотворителността и някои добри неща, които правите и които оценявам не са достатъчни да компенсират гаврата ви с християнската вяра. Когато някоя жълта преса пише неверни и недостойни неща срещу Слави Трифонов се изправяте на нокти за отпор и съд и достойно възмездие. И това е правилно. Но как трябва да реагират обикновените християни, когато единственото свято нещо, което е останало е вярата в Бог, а Вие се опитвате да го омерзелите? И как мислите ще реагира Всемогъщият Бог, каква присъда ще получите за това? Дали вярвате в Бог или не, няма значение. Все пак Бог има последната дума в този и в бъдещият свят. Бог богува. Бог поругаем не бива! Аз не Ви заплашвам, нито пък мога, не съм „голяма работа” . Нямам много пари, скъпи коли, нито бодигарди. Аз съм обикновен свещенослужител. Бог, чиито служител съм е в пълната власт да достигне до всеки „недосегаем”, когато поиска!!!

Призовавам Ви публично в часът на шоуто, целият екип да се покаете пред Бог и да поискате прошка от всички зрители християни. Това е единствения начин да отмахнете справедливия Божий гняв от себе си, защото Божие възмездие има в този свят или в бъдещия.

Обръщам се и към всички братя християни, независимо дали са православни, католици, протестанти или евангелисти. Не оставяйте някой си шоумен пък бил и той и Слави Трифонов, да се гаври с вярата ви и със Святият Бог, в Когото вярваме! Ако не се покае публично следващите седем дни не гледайте повече това шоу, но използвате времето, да се молите за Слави Трифонов и екипът му, дано Бог да бъде милостив към тях.

Епископ Петър Георгиев

Заместник Пълномощник на Национален Алианс

„Обединени Божии Църкви” в България

3 comments for “Отворено писмо до Слави Трифонов

  1. От години не го гледам точно заради гаврата с Господ.Благодаря на Бога,че Ви е подбуди за да публикуване това отворено писмо и посланието Ви да се молим за екипа и Слави. БОГ да докосне сърцата им и ги доведе до покаяние.

  2. И какво е казал по-точно на 10 януари 2006 година , че 10 години и половина по-късно още „дъвчете“ това ?

  3. Този човек явно не обича Бога добре е да се знае. Благодаря за информацията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *