ЛИЧНИ ДАННИ ЗА ГЕНЕТИЧНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ ПО „ЛИЧНА ИДЕЯ“ НА РУМЕН РАДЕВ: КАК и КЪДЕ?

 

 

 

На прага сме на авторитарна президентска република от путински тип. Съвсем скоро единственият авторитет Радев ще обяви, че парламентарната демокрация се е провалила, партиите са лоши (разковничето на кризата), и ще поиска нова Конституция, която да гарантира всевластието му

3 основни задачи пред новото правителство:

  1. приемане на Истанбулската конвенция
  2. падане на ветото на България за влизане на РС Македония в Европейския съюз
  3. активното включване на страната ни в подготовката на нов карибски кризис в Черноморието ЧРЕЗ създаване на нови американски военни бази по българското черноморие в операцията три-морета (триморие)

Хоризонтът на това правителство ще е не повече от година.

https://pastir.org/10-gorchivi-izvoda-zashto-zagubi-gerb/

 

ИТН ще подкрепи кабинет на „Продължаваме промяната“

Ще направя всичко възможно, за да бъде съставено правителство, заяви Слави Трифонов

 

КАК И КЪДЕ ЩЕ ИЗТЕКАТ ЛИЧНИТЕ НИ ДАННИ ЗА ГЕНЕТИЧНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ ПО „ЛИЧНА ИДЕЯ“ НА ПРЕЗИДЕНТА РУМЕН РАДЕВ, ОСЪЩЕСТВЕНА ОТ КИРИЛ ПЕТКОВ?

 

 

 

Година по-рано, на декември 2020 г. по  БТВ Кирил Петков обяснява напоително „личната идея на президента Радев“ как да се наблюдава всичко със сателити и как „ние от Харвард“ ще направят генетични лаборатории – „проектът за регионална-генетична-диагностична мрежа с координационен център по био безопасност“.

Какво казва Кирил Петков може да видите тук, за ДНК лаборатории, от минута 5:30:

https://www.btv.bg/video/shows/120-minuti/videos/prof-radka-argirova-i-kiril-petkov-za-vaksinite-virusa-i-razvitieto-na-balgarija.html

 

Официални източници за ДНК лабораториите:

Презентация от сайта на Економедия (финансирани с грантове от Америка за България – около 900 000 USD за 3 години), която обхваща и двата проекта: сателитно наблюдение и ДНК лабораториите:

Линк към презентацията: https://www.economedia.bg/getatt.php?filename=o_4153879.pptx

Относно ДНК лабораториите, „Регионална генетично-диагностична мрежа с Координационен център по биобезопасност“. Предвиждат такива лаборатории в 27-те града на България (припокрива се с видеото по-горе). До тези данни ще имат достъп имат НПО и частни фирми: „центрове за приложни изследвания“, „частни научни партньори“, „биотехнологични фирми и фирми за лекарства, мед. изделия и храни“ – в червените квадрати по-долу.

Едно от НПО-та, които Кирил Петков създава на 16.02.2018 се нарича „Център по приложни изследвания и иновации“, ЕИК: 205003454.

Кирил Петков е собственик на това НПО. Кирил Петков е бил в УС до 21.05.2021 г., т.е. дори и след назначаването му като служебен министър (12 май).

Финансирано е от „Америка за България: https://www.casi.bg/aboutus/

 

На 21.05.2021 г. собствеността на НПОто е прехвърлена на друго лице Мартин Драгулев (който фигурира и в други фирми на Кирил Петков и Майкъл Карш). Майкъл Карш от Michael Karsch Hedge Fund e бивш директор на Soros Fund Management.

100-те дни на Кирил Петков: лавина от противоконституционни и незаконни действия

https://glasove.com/categories/na-fokus/news/kiril-petkov

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *