КОНФЕРЕНЦИЯ ЗА ПЕТКРАТНИ СЛУЖИТЕЛИ

Конференцията е само за служители!

Ако ти си АПОСТОЛ, ПРОРОК, УЧИТЕЛ, ПАСТОР ИЛИ БЛАГОВЕСТИТЕЛ и вярваш и знаеш, че трябва да дойдеш точно ти и то на това събитие, ЗАПОВЯДАЙ!  Това е нещо специално за истински служители! Очакваме неочакваното! Вярваме за неща, които не виждаме с плътските си очи! Бог ни е дал заповед да предадем това което е сложил в сърцето ни към служители от цялата нация. Така, че не закоравявай сърцето си, ела да поставим началото на нещо ново, нещо което не се е случвало досега!

Ис. 43:19 Ето, Аз ще направя ново нещо; Сега ще се появи; не ще ли внимавате в него?

Събранието е надденоминационно и се молим да видим Божиите слуги от цялата страна. Пророк Емануил Бабалола от Нигерия, Апостол Скот Хънтър от USA, Пастор Васил Петров и много други служители ще установят Божието царство в България не само на думи, но чрез силата на Божия Свят Дух. 1Кор. 2:4 „И говоренето ми, и проповядването ми не ставаха с убедителните думи на мъдростта, но с доказателство от Дух и от сила;”

Пригответе се за едно различно време в Божието присъствие с пост и молитвва.

1Кор. 4:19 „Но, ако ще Господ, аз скоро ще дойда при вас, и ще изпитам, не думите, но силата на тия, които са се възгордели.”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *