КЛЕВЕТИ срещу ПАСТИРИТЕ

David-Wilkerson-11[1]

Пророчество дадено на Давид Уилкерсън през 1973: Сатана и неговата война от клевети срещу служителите на Бога

Сега зная, че сатана е обявил война на всеки християнин – истински служител на Исус Хрис-тос. Той е пуснал в ход всички средства, за да дискредитира и причини вреда на всяко Божие дете, решило да стои твърдо за истината. Тези служители и свещеници, които се отказват да мамят своите жени, които си отказват да поощряват „лекия морал”, ще станат мишена на най-злобните сплетни, разпространявани някога.

Сатана възнамерява да събере цяла „армия от клеветници”, за да мами, клевети и лъже против такива. Мисля, че Били Греъм и други служители на Евангелието скоро ще се срещнат с присмех, клевети и неправилно разбиране от пресата и „свободомислещата” публика. Всички добри подбуди на тези хора, ще бъдат поставени под въпрос и подозрение. Всички техни обяснения ще бъдат щател-но проверявани.

Служителите, които са считали, че в този свят нямат врагове, изведнъж ще разберат с изумле-ние, че някой говори против тях. Най-злобно ще бъдат оклеветени пастирите на църкви. Намеци, лъ-жи и клевети, които ще бъдат пълни с въздух и ще дойдат направо от ада. Това ще бъде свръхестествено проявление на демонични сили. Те няма да пощадят нито един верен служител на Евангелието. Жените служители също бъдат подложени на атаки.

Легиони лъжливи духове ще бъдат пуснати на този свят с единствената цел да действат про-тив християни с лъжи и клевети. И тази война на клеветата няма да е само срещу служителите на Евангелието, но и срещу всички, истински вярващи в Исус Христос, независимо от принадлежността си към деноминация.

8 comments for “КЛЕВЕТИ срещу ПАСТИРИТЕ

 1. Това пророчество вярно ли е или не?

 2. Цитирам: „Служителите, които са считали, че в този свят нямат врагове…“ по надолу са охарактеризирани като „верен служител на Евангелието“. Въпросът ми е как да свържа всичко това с 2Тим.3:12 „Но и всички, които искат да живеят благочестиво в Христа Исуса, ще бъдат гонени.“???
  Кой верен служител би се заблуждавал, че няма врагове в този свят? А и един верен служител, който чете Библията си би се насърчил от Мат.5:11 „Блажени сте, когато ви хулят и ви гонят, и говорят против вас лъжливо, всякакво зло заради Мене;“.
  Моля Ви,не сваляйте нивото!
  Поздрав

 3. Валери , проповедта ти е хубава, но няма нищо общо с пророчеството на Давид Улкерсон. Били Греъм не е верен служител на евангелието.
  1.Той (Били Грейм) смята че всички хора от другите религии ще се спасят дори и да не познават Христос.
  2. Той допуска че човека може да е произлязал от маймуната.

  Давид Уилкерсон е ЗАБЛУДЕН че Били Греъм е верен служител.
  В църквата на Давид Уилкерсон има и пастор жена (аз съм личен свидетел) въпреки че Библията забранява пастор жена (въж 1 посланието към Тим.). Това е потъпкване на Божието слово от пастор Давид У. и неговата църква.
  Църквата на ДУ и тогава беше либерална, а сега върви към по зле.
  Сина да Давид У. – Гари Уилкерсон използва ХАРД РОК (светска музика) в неговата църква и наскоро прие Хилсонгс на водят служба на Хваление въпреки че пастора на Хилсонгс Браян сподели пред известен весник в Австралия че е ВЪЛК и чеше фалшивите/светски християнчета там където ги сърби.
  След многото фалшиви пророчества вклучително и последното което говореше за многото пожари в Америка шрез последните две години и липса на храна по магазините Давид У. спомена че се съмнява че е ФАЛШИВ ПРОРОК и с право.
  Библията казва да не се вярва на всеки дух и всичко да се изпитва.
  Последното пророчество не е вярно и не разбирам защо се публикува. ТОВА Е ЗАБЛУДА.

 4. „Служителите,които са считали,че в този свят нямат врагове,изведнаж ще разберат,че някой говори против тях“.Д.У.,говори за служителите в САЩ.Все още там,не може да се нападат личности в медийното пространство безотговорно.Всяка медия изнесла неверни данни,с цел да подбие авторитета на който и да е било-попада под ударите на закона!До скоро евнгелските служители бяха на уважение и атаките по-скоро почиват на обвинения,като финансови злоупотреби,любовни авантюри,необичайно висок стандарт за Божии служители и т.н.Но той предупреждава за нещо което приближава пред вратите на църквата:атаките на правителствените институции към истинската Христова Църква!Честните и отдали животът си в служение ще бъдат атакувани не само от медиите,но и от федералните закони.За „дискриминация“ на еднополовите бракове,антифеминизъм,нарушаване на „личното“пространсво на гражданите,вменяване на чувство за виновност(греха),четене и изучаване на Библията в домашни условия…Евангелските вярващи в САЩ,не познават гоненията като българските,каквито имаше до 1989-90год.

 5. Благодаря на Ивайло и Любен за коментарите и уточненията!
  Използвайки два-три стиха не се опитвах да проповядвам, а просто да кажа, че горепосоченото пророчество ми се разминава леко (без ни най-малко да обсъждам ДУ; ценя труда на всеки, а Господ ще въздава). Стига човек да прочете малко от църковната история и ще види, че няма нищо ново под слънцето – клевети, лъжи, гонения и т.н. Идеята ми е, че има къде-къде по-важни и съществени теми, и не можах да разбера какво иска да постигне автора й с това. Спирам до тук!
  Поздрав

 6. Някой хора майтап им се струва тая работа. То вярно че никой вече не вярва да не вдига ръка рпотив господния помазаник а и помазаниците са поомазани ама и постоянно да клеветят в интернета по адрес на служителите и това не си е работа. Ако нямаш грижа за църквата и не си служител да си приел тази отговорност пред Бога по-добре замълчи. Ако си гледаш бизнесчето виличката и кефа на душичката не се сравнявай с хората които последния си лев дават за да пътуват и проповядват. Верно е това слово че в последно време се навъдиха само присмивачи само апостола го казва. А клеветниците да се замислят какъв ефект имат думите им над семействата им и как децата им гледат какво правят и се отвръщат от църквата. Клеветниците остават вън от царството. Насърчавам всичките братя и сестри които сега петък събота и неделя вместо да идат на плаж или море ще отидат да проповядват Слово Божие на нашия погиващ народ. Бог да ви благослови изобилно. Благославям ви всичките. Благославяйте се един друг и не се проклинайте с клевети по интернет!

 7. Искам само да кажа на тези,на които им е трудно да повярват, че е възможно срещу пастири да се използват клевети. Спомнете си, че срещу Господ Исус Христос използваха клевети и срещу ап. Павел също. И най – после станете пастири и вижте от опит дали Сатана няма да използва клевети срещу вас.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *