6 comments for “КЪРВАВИ ЛУНИ

 1. Лиза Хейвън е съставила свой собствен списък от ключови събития. Някои от тези събития вече са се случили, други предстои да се случат и някои ще се сбъднат по време на самия септември 2015

  1. НОРАД (NORAD)- Северноамериканското военновъздушно-космическо командване) отваря отново Шайен (гора в щата Колорадо, където е разположена главната квартира на НОРАД) след като е била затворена в продължение на години, поради опасения от ЕМИ (Електро-Магнитно Импулсно) нападение.

  2. Върховният съд на САЩ узаконява еднополовите бракове във всички 50 щата.

  3. Витлеемската Звезда се появява на 30-ти юни.

  4. „Талисманова сабя“ (Talisman sabre) започва. (Съвместно двустранно военно учение между САЩ и Австралия)

  5. Папа Франциск заявява неговото желание за изграждане на Световно Правителство и Нов Световен Ред.

  6. „Храмовият Институт“ обявява техния план за отглеждането на Червена Юница (Red Heifer)- свещена жертвена червена крава, използвана при ритуали за очистване в Юдаизма, спомената е в 19-та глава на „Числа“-четвъртата книга от Библията)-предвестник на Строежа на Храма (Соломоновият храм в Йерусалим, Израел)

  7. Нюйоркската стокова борса се срива. „Юнайтед Еърлайнс“ (United Airlines- главна американска авиокомпания, базирана в град Чикаго/ Илинойс) спира дейността си.

  8. „Нефритен Шлем“ (Jade Helm) започва на 15-ти юли. Съвместно военно и междуведомствено неконвенционално военно учение, провеждано в няколко американски щата. Спонсорирано е от Американското Управление за Специални Операции (USSOCOM). В учението (в което някои от елитните войници ще действат незабелязано сред цивилното население) ще се включат около 1200 военнослужещи. Така нареченото „Реалистично Военно Учение“ буди опасения в някои от местните жители, които смятат, че то може да е подготовка за военно положение (в случай на избухване на безредици и масово гражданско неподчинение

  9. Шемита (shemitah) /Еврейската Съботна година, празнуваща се веднъж на всеки 7 години/

  10. Юбилейната година /Еврейската година, празнуваща се при завършване на седем цикъла на Съботната година (7 поредици от 7-годишни интервали- общо 49 години), според библейската книга „Левит“ робите и затворниците ще бъдат освободени, дълговете ще бъдат опростени и Божиите милости ще бъдат особено явни; 25:8-13/

  11. Тетрад (четворка) „кървави луни“, завършващ на 28-ми септември. (серия от четири пълни лунни затъмнения, които се случват през интервали от около шест месеца. При тези явления естественият спътник на нашата планета се вижда в ярко оранжево или червено, заради начина, по който слънчевата светлина се пречупва през земната атмосфера.

  12. ООН е домакин на среща на „Дневен Ред за 21-ви век“ (Agenda 21) -приложен план за действие по отношение на устойчивото развитие) за цялата планета (25-27 септември) Папата ще пътува до Ню Йорк и ще направи обръщение към Конгреса, като ще посети и срещата:

  13. Предстоящото предложение на ООН за обявяване на Палестинска държава. 15-ти септември- 70-тата сесия на Общото Събрание на ООН започва на тази дата. Според съобщенията Франция замисля да внесе резолюция за официално признаване от Съвета за Сигурност на ООН на Палестинска държава. До този момент Съединените Щати винаги са били тези, които са възпрепятствали подобна резолюция, но Барак Обама загатва за това, че нещата могат да бъдат доста по-различни този път.

  14. 25-ти септември до 27-ми септември – ООН ще постави началото на съвсем нов дневен ред за устойчиво развитие на цялата планета. Някои са нарекли това „Дневен ред за 21-ви век на стероиди“ („Аgenda 21 on steroids“). Но този нов дневен ред не е единствено посветен на околната среда. Той също включва постановления, касаещи икономиката, земеделието, образованието и равнопоставеността на половете. На 25-ти септември папата ще пътува до Ню Йорк, за да изнесе важна реч, слагаща началото на конференцията на ООН, където този нов план ще бъде разкрит.

  15. 28-ми септември – Това е датата на последната от четирите „кървави луни“, които се падат на Библейски празнични дати през 2014 и 2015 година. Тази „кървава луна“ се пада на първия ден на Празника на шатрите, ще бъде „свръхлуна“ и ще бъде в действителност видима в Йерусалим. Има ного хора, които отхвърлят явлението на „кървавата луна“, но ние сме забелязвали подобни образци преди. Например, сходен модел на затъмнения е възникнал точно преди и точно след разрушаването на Еврейския храм от римляните през 70-та година.

  И така, какво предстои да се случи този септември?
  Каквото и да е, не ни остава много дълго време докато разберем…

 2. Идват три суперлуни. 3 суперлуни ще ощастливят българите в 3 поредни месеца. Астрономическото събитие идва на 29 август, 28 септември и 27 октомври, пише „Стандарт“. При суперлуната пълнолунието съвпада с перицентъра на окололунната орбита и пълната Луна изглежда по-голяма. На 28 септември пък ни чака лунно затъмнение. То ще започне в 3,11 ч сутринта, а максималната му фаза ще е в 5,47 ч. Те са категорични, че лунните затъмнения са вече изчислени за векове напред и затова е ирационално да се чака някакъв ужас от предварително известно събитие. Затова астрономите съветват хората да се наслаждават на красивите гледки.

 3. Тази нощ е пикът на метеорния дъжд от потока на Персеидите. Очакванията са да има около 100 падащи „звезди” на час. Условията за наблюдение са благоприятни, защото Луната е в последните си фази преди новолуние и отразената от нея светлина ще бъде съвсем слаба. Пловдивският митрополит Николай обаче заклейми и забрани небесното шоу, защото предразполагало към разврат. Ето какво заяви той пред миряните по време на сутрешната литургия: „Ще се намеся драстично в астрономията, защото тя вече ужасно се намеси в морала, в живота на православните християни в България. Тази нощ младите хора ще лежат по разни поляни, за да гледат звездите и Бог знае какво още ще правят. Това са младежи, които вместо да изучават Бога Господа Исуса Христа, в училище изучават йога, даже на матурата пишат за тази покваряваща гимнастика. Тези млади души имат нужда от спасение, затова забранявам Персеидите! Анатема!” След това дядо Николай поръси вярващите с чудотворна вода от Плиска, съобщава bTV.

 4. Септември 2015 Началото На Края Или Промяна На Света Който Познаваме?
  През втората половина на септември 2015г., ще станем свидетели на доста интересно сливане на икономически, политически и духовни събития. Всичко това изглежда доста необичайно и поражда какви ли не хипотези – от края на света, сблъсък на земята с астероид,
  духовно възнесение, до финансов колапс и т.н.Дали всичко това ще доведе до нещо? Дали нашият свят ще се промени по основен начин? Само времето ще покаже. В тази статия, ще се опитам да изброя ключовите събития, които ще се случат до края на септември … за да може всеки от вас, сам да си направи заключение.
  13 септември – крайната дата за текущата (и евентуално супер) Шмита (Shemitah) цикъл.
  Шмита е седем годишен библейски цикъл.Самата дума означава освобождаване, почивка, но също може да означава, буквално, спад или срив на иврит. През септември шмита достига пик на Елул 29, деня на анулиране, когато всички дългове и кредити се заличават. Шмита е предназначено да бъде благословия, но когато Израил се отвръща от Бога става „знак за съд над нацията, която гони Бога от живота си.“
  Равин Джонатан Кан предупреди да се подготвим за икономическо бедствие, война в Близкия изток, или дори по-лошо.Той отбеляза също, един и същ модел със седемгодишни интервали през септември 2001 г. и 2008 г., белязан от най-големите катастрофи в историята на Уол Стрийт, до този момент. Първият е настъпил на 17 септември 2001, само няколко дни след 11 септември 2001(терористичните атаки), а вторият на 29 септември, 2008 г. И двата са настъпили на библейския ден Елул 29, незначителен ден, но унищожил финансите на една нация. Следващият настъпва на 13 септември.Той казва още:
  „Независимо дали става дума за тази или следващата година, аз вярвам, ще има голям шок на тази земя и в света, което ще включва свиването на американската икономика … и премахването на благословията и просперитета и. Сега може нищо да не се случи, ако се следва хода на събитията, когато хората предричат неща за което грешат, но ако това следва обичайния модел ето какво може да се случи. Всеки път, когато това става, има война в Близкия изток, голяма война фокусирана върху Израел-Първата световна война и през 1967 г. Шестдневната война.“
  13 септември-Рош Ашана, започва еврейската Нова година
  Еврейската традиция твърди, че с Рош Aшана се чества годишнината от създаването на света, един ден, когато „Бог прави преглед на всички негови творения“, което разбира се включва цялото човечество. В превод от иврит, Рош Ашана означава „главата на годината“ . Евреите вярват, че Божият съд на този ден определя хода на следващата година.
  Но Рош Ашана на 13-ти септември 2015 е особено интересен, защото този ден попада в разгара на няколко знамения в небето, които са без прецедент в съвременната история.През 2015 г. еврейската религиозна година започва с пълно слънчево затъмнение на 20 март 2015 г., две седмици след това е третото пълно лунно затъмнение на Пасха 4 април 2015, след това Рош Ашана, която започва с частично слънчево затъмнение на 13 септември 2015, последвано след две седмици от четвъртото пълно лунно затъмнение (кървава Луна) по случай празника на Сокхот, 28-ми септември 2015. Тетрада на лунни затъмнения на празниците е настъпила само два пъти през последните 500 години; 1949/50 и 1967/68. По време на всяка една от тези тетради на общи затъмнения Израел е във война. Тези факти ни карат да се чудим, дали предстоящата Тетрада е знак от Бога, че нещо съществено ще се случи през 2014/15 по отношение на Израел? Дали ще бъде друга голяма война , вероятно с арабските му съседи, за възвръщане на Храмовия хълм подготвяйки сцената на важни събития за последните времена.
  13 септември -частично слънчево затъмнение
  На 13 септември (Елул 29) (и частично слънчево затъмнение) на Шмита година 2014-2915.
  Едно от първите неща, който нашият Господ ни казва в книгата Битие, е че Слънцето и Луната не са само за да определят сезоните, но и са „за знаци“ (Битие 1:14). Нашата работа е, следователно, да се опитаме да разберем какво се опитва да ни каже Бог.
  Следващото събитие в Божия пророчески календар е Грабването на Църквата преди да дойде великият и страшен ден Господен. Това събитие ще бъде последвано от началото на седем-годишната скръб спомената в Данаил 9:27. Първите три кървави луни вече са минали. Сега предстои четвъртата кървава Луна, за да видим дали евентуално представлява началото на периода на Голямата скръб.
  15 септември-70-та юбилейна сесия на Генералната асамблея на ООН
  Очаква се, че на Общото събрание на ООН ще се гласува резолюция за признаване на Палестина за независима държава. Седемдесетата сесия на Асамблеята ще се открие на 15-ти Септември 2015. В момента признават независимостта на Палестина 136 страни по света, но сложността на този проблем произтича от позицията на САЩ и Израел. Ако Вашингтон наложи вето на резолюцията, гласуването на ООН няма да има смисъл.По-рано САЩ блокира всеки опит на Съвета за сигурност, за признаването на Палестина като независима държава. Въпреки това, предвид напрежението във връзка с Обама и настоящото израелско правителство, всичко това може да се промени.
  17 септември-Сатурн в Стрелец
  С какво може да свържем този транзит- пари, идеали, образование, медицина, религия, църкви, правителства и закони. По време на този цикъл на Сатурн,на преден план ще бъдат промени в образованието, законите, политиката, както и потенциални скандали свързани с църквата, политическите среди, законите и границите. Очакват се конфликти между екстремистки групировки на религиозна основа и не само ограничени в Близкия изток.За доста политици, това ще е доста труден период. Възможно е да станем свидетели на тотална промяна във финансовата,политическата,образователната и религиозната област.
  23ти-24ти септември – според д-р Саймън Аткинс, дати на който ще се предизвика „изместване на честотата“ в съзнанието.
  Това са датите, когато ще настъпи промяна на честотата на ускорение и повдигане на съзнанието. Електромагнитната енергия от слънцето и други космически енергии ще се увеличи, тази междугалактическа вълна от енергия, той смята, че ще донесе на хората разширени метафизични способности,както и по-висока честота на сеизмична активност и екстремни метеорологични модели на земята.
  23 септември – Йом Кипур, Еврейският Ден на изкуплението
  Йом Кипур, Деня на изкуплението, е най-светият ден в еврейския календар, той започва при залез слънце на 22 септември и продължава до залез слънце на 23-ти септември.Пастор Марк Билтц предполага, че Господ може да се върне на 23 септември 2015 г. Книгата на Даниел казва, че 49 години ще последват издаването на заповед за възстановяване на Ерусалим, на 23 септември 2015 ще се отбележат точно 49 пророчески години (360 дни) след 07 юни 1967, деня, в който заповед да атакува и завладее Ерусалим бе връчена от израелския министър на отбраната, Моше Даян.
  Друго което е интерено за този ден е,че той е 266 ден от началото на годината,точно толкова колкото трае една нормална бременност.
  23 септември – папа Франциск ще говори пред обща среща на двете камари на Конгреса на САЩ, ставайки първият папа който някога го е правил.
  На 23 септември, президентът Обама ще проведе среща с папа Франциск в Белия дом.
  През 12-ти век Свети Малахия, архиепископ на Арма, получил пророчество, че ще има още 112 папи. Папа Франциск е, 112-тия папа. През 1971 г. С.Алан Мартин получил видение, че ще има само още 12 президенти на САЩ. Обама е, 12-тия президент. В края и двете пророчества завършват с разрушение и съд.
  Интересно е, че двете пророчества макар за различни хора, са иднтични и е нормално,когато тези хора се съберат на едно място, да си спомним за тях…
  24 септември – Френският външен министър Лоран Фабиюс казва „имаме 500 дни да се избегне хаоса в климата“ срока изтича на тази дата
  На 13-ти май 2014 г. френският външен министър Лоран Фабиюс, на пресконференция с държавния секретар на Държавния департамент на САЩ Джон Кери заяви, три пъти, че светът има „500 дни, за да се избегне хаос в климата“. „Знам, че президентът Обама и Джон Кери са ангажирани по този въпрос и аз съм сигурен, че с тях и с много други приятели, ние ще бъдем в състояние да постигнем успех по този много важен въпрос.“ Петстотин дни от тази дата ни води до 24-ти септември 2015 г. Какво ли означава това?
  25 септември – папа Франциск ще присъства на откриването на Общото събрание на ООН в Ню Йорк
  Събирането през септември най-вероятно ще бъде по- необичайно заради 70-годишнината на ООН. Правителствата се очаква да приемат обвързващи споразумения относно изменението на климата и да се поставят нови цели за развитие през следващите 15 години.
  Генералният секретар на ООН е уверен, че Негово Светейшество папа Франциск „ще вдъхнови международната общност да удвои усилията си за постигане на достоен човешки живот за всички чрез осигуряване на по-голяма социална справедливост, толерантност и разбирателство между народите по света“.
  26 септември Ретрограден Плутон в Козирог, става директен
  Плутон в Козирог, символизира разрушаването на всичко,старо, корумпирано,негодно,което вече е изживяло времето си.Промените ще позволят да се установят, нови политически и икономически системи, който да работят в интерес на цялото човечество, не само за шепа хора.
  27 Септември – Maт Кан определя тази дата за първата вълна на Възнесението в пето измерение
  Мат Кан духовен учител и мистик, казва:
  „ Вселената ми даде датата 27.09.15 като маркер във времето, когато първата вълна, или 1/3 от планетата ще се насочи към 5D съзнанието“- много тълкуват това като модел за издигане и метафорично пътуване за разширяване на съзнанието. Други го приемат за дата, когато светът започва да се превръща в рай на земята, за което те копнеят. Може би това означава момент във времето, когато 1/3-та от планетата ще бъде приведена в съответствие с 5D съзнанието или считано от 27.09.15, 1/3 от планетата ще започне бързо възнесение в 5D съзнание.
  28 септември -последната кървава Луна от текущата серия Тетрада настъпва по времето на еврейския празник Сукот, фестивал на реколтата също така известен като празника на колибите
  За разлика от предишните три, четвъртата кървава Луна се очаква да бъде видима в Ерусалим.
  По време на Тетрадата от кървави луни през 1948 г.,Израел е възстановен като държава. По време на Тетрадата от кървави луни през 1967 г., е обединен град Ерусалим и е обявен за столица на Израел. Предстои последната от Тетрадата кървави луни през 2015 г., Дали Израел ще си възвърне господство над Храмовия хълм и дали ще може да се възстанови Божието присъствие там след 2000 години? Това само времето ще покаже.
  30 септември-01 октомври – Мартин Армстронг, отбелязва с тази дата началото на Големия взрив на държавните дългове.
  Мартин Амстонг е американски финансов анализатор,той прогнозира, че през следващите години правителствата по света ще изпаднат в криза на неплатежоспособност и липса на доверие, като се започне от октомври тази година.Това, може да предизвика „домино ефект“, който да срути финансовата система.
  Това са основните събития, който ни очакват през септември 2015г. Разбира се, може нищо от тези предсказания да не се осъществи, но може и най-голямото събитие на всички времена в историята на човечеството, тепърва да предстои…

 5. Има една световноизвестна секта , която брои дни , месеци и години и вече три пъти с „голяма точност“ е предсказвала края на света.И този край все не се е случвал….

  Защо стават за смях броячите на дни , месеци и години?
  Като че ли тези хора никога не се чели написаното във Библията:

  Деяния 1:7-8
  7. Той(Господ Исус Христос) им каза: Не е за вас да знаете години или времена, които Отец е положил в Собствената Си власт.
  8.Но ще приемете сила, когато дойде върху вас Светият Дух, и ще бъдете свидетели за Мен както в Ерусалим, така и в цяла Юдея и Самария, и до края на земята.

  …и…

  Матей 24:14
  И това благовестие на царството ще бъде проповядвано по целия свят за свидетелство на всичките народи; и тогава ще дойде свършекът.

  Братя новордени християни, ако наистина сте такива , оставете чупенето на пръсти , броейки „дните до края“.
  Народът на България загива от безбожие и незнание на благовестието. Идете и изпълнете поръчението на Господ Исус и оставете на Него деня , когато ще дойде края.
  Ако сте свършили работата си , то сигурно ще бъдете с Господ Исус , когато и да дойде Той , за да грабне Своите в облаците.

 6. До Лъчезар Манчев
  Рядко астрологическо събитие по-късно този месец може да е предвестник на края на дните ни.
  Четвъртото лунно затъмнение само за две години ще се случи на 28 септември. Интересно е, че всяко едно от тях се е случвало на еврейски празници.
  Затъмнението прави луната червена, откъдето идва и името на явлението „кървава луна” , като четвъртата за тази година ще бъде и много по-голяма.
  Някои християни вярват, че небесните събития може да предсказват ужасни събития на Земята, което се базира на текст от Библията, според който преди края на света слънцето ще угасне, а луната ще стане червена.
  Според тези, които се подготвят за апокалипсис, това може да е признак на старозаветното пророчество за края на света, съобщава „Ню Йорк Пост”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *