Eпископ хомосексуалист маха кръстове в Швеция

Заради стотиците хиляди имигранти, които тепърва ще се изсипят в Швеция, епископ от Стокхолм е предложила да се премахнат кръстовете на една християнска църква, а на тяхно място да се поставят ислямски символи. Въпросният епископ Ева Брюне вярва, че свалянето на християнските символи от Моряшката църква ще я направи „по-приветлива“ за мюсюлманите — съобщава STV, шведска национална телевизия.

„Отдаването на място на хора от други религии не означава, че ние не сме защитници на нашата вяра. От църковните служители се очаква да възхваляваме Христос. Ние правим това всеки ден, при всяка среща с хората. Но това не означава, че сме враждебно настроени към друговерци“ — пише Брюне в опит да оправдае предложението си.
Брюне, която е първият епископ на голяма световна църква, признал лесбийските си наклонности, иска черквите да се разглеждат като обществените летища, където има молитвени стаи за мюсюлмани — затова трябвало да се премахнат християнските символи и да се „посочи накъде е Мека“.
Предложението е било посрещнато с протест, поведен от пастор Патрик Петерсон, служител на Оскарската епископия в Стокхолм, който твърди, че „не е разумно черквата да се сравнява с молитвените зали в летищата и болниците. Християнските църкви и катедрали не са просто обществени места“.
Директорът на моряшката църква — Кики Ветерберг, също открито се противопостави на идеята:
„Аз нямам никакъв проблем, ако мюсюлмански или хиндуистки моряци идват тук да се молят. Но вярвам, че сме християнска църква и затова трябва да запазим символите. Ако аз посетя джамии, няма да искам от тях да премахат техните символи. Това, дали ще вляза или не, е изцяло мое решение“ — казва Ветерберг.
Също така е иронично, че същата тази Брюне, която иска да сме по-приветливи към мюсюлманите, в ислямските страни щеше да бъде екзекутирана, задето е лесбийка.
„Ето как изглежда общество и култура, които извършват самоубийство“ — пише Робърт Спенсър.
Ако на вас тази история ви звучи прекалетно налудничава, за да е истина, явно не сте се запознати каква „утопия“ е Швеция. Това е държавата, в която някои политици предложиха да се дава безплатно жилище, да се намира работа и да се плащат социални помощи на завръщащите се бойци на Ислямска държава — всичко това, естествено, щяло да се заплати от данъкоплатците.
Това е държава, в която има голям недостиг на жилища и в същото време политиците казват на гражданите, че трябва да отстъпят градините си, за да настанят там имигранти от Третия свят.
Швеция е още страна, която наема симпатизанти на ИДИЛ, за да ръководят имиграционните ѝ комисии. Швеция също така използваше данъците на гражданите, за да наеме „експерт“ по ислямофобия — Михаел Николай Скрамо, който впоследствие се присъедини към Ислямска държава.
55-годишната Ева Брюне беше посветена за епископ на Стокхолм на церемония в катедралата в Упсала, северно от шведската столица. Брюне живее със своята партньорка, с която са настойници на тригодишно дете.
Близо 70% от общо 250 членове на синода на Лутеранската църква гласуваха в подкрепа на църковните брачни церемонии за еднополови двойки от 1 ноември. Лутеранската църква, която беше държавна до 2000 г., подкрепи закона за еднополовите бракове, приет от Парламента, който влезе в сила на 1 май.
Така Швеция, която беше сред първите страни, разрешили на еднополовите двойки да осиновяват деца, се превърна и в първата страна в света, позволяваща на хомосексуалистите да сключват и църковен брак.

2 comments for “Eпископ хомосексуалист маха кръстове в Швеция

  1. Откровение 17:15-17
    Каза ми още: Водите, които си видял, гдето седи блудницата, са люде и множества, народи и езици.И десетте рога, които си видял, те и звяра ще намразят блудницата, и ще я направят пуста и гола, и ще изядат месата й, а нея ще изгорят в огън.Защото Бог тури в сърцата им да изпълнят Неговата воля, като действуват единомислено и предадат царската си власт на звяра, докато се сбъднат Божиите думи.И жената, която си видял, е големият град, който царува над земните царе.

  2. ТОВА Е БЕЗУМИЕ,АКО ХРИСТИЯНИТЕ ПОЗВОЛЯТ ТОВА,ЗНАЧИ ВСИЧКИ СА ОТСТЪПИЛИ ОТ СВОЯ БОГ И НЕКА СИ ПОМИСЛЯТ КЪДЕ ЩЕ ПРЕКАРАТ ВЕЧНОСТА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *