БЛАГОСЛОВЕНИЯ И ПРОКЛЯТИЯ

Дерек Принс, бивш преподавател в Кеймбридж и международно признат библейски учител, е автор на повече от 30 книги. Ежедневните му радио-предавания, достигат целия свят на девет езика.

Днес викам небето и земята за
свидетели против вас, че положих пред
вас живота и смъртта, благословението
и проклетията;
за това, изберете живота,
за да живееш, ти и потомството ти…

БЛАГОСЛОВЕНИЯ И ПРОКЛЯТИЯ
Това може да сте вие или вашето семейство. Или може би съседното семейство, или човекът, с когото работите. Без значение кой е, неговият или нейният живот представлява поредица от разочарования, безизходици и дори трагедии. Някак си тази поредица никога не свършва.
От друга страна всички познаваме семейства с подобен произход и социално положение и въпреки това изглежда, че бедата никога не ги достига. При тях всичко е „прекалено добре, за да бъде истина“.
И в двата случая действат невидими сили, които определят съдбата на всеки човек, било то за добро или зло.
Библията ги определя съответно като благословения и проклятия. Нещо повече, тя показва как трябва да се отнасяме към тези сили, така че да можем да се радваме на ползотворните последствия на едните и да се пазим от пагубното въздействие на другите.
Библейското разбиране на благословенията и проклятията и начина, по който те действат ще ви даде напълно нова гледна точка върху собствения ви живот и отговор на проблемите, които досега са ви обърквали и пречели.

Тази книга достига до вас с помощта на Библекското училище „Оазис на любовта“ в София, чийто директор е Кийт Де Майо. През 1986 Бог призовава Кийт и съпругата му Гейл на мисионерското поле. Служат в Китай, Хонг Конг и други азиатски страни. След като в продължение на десет години отправят молитви за България, през септември 1990 година те пристигат в София.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *