Благодарствено писмо от Божия църква

Скъпи братя и сестри,

Изпълнени сме с благодарност към нашия Господ Исус Христос, Който е чул молитвите на повече от 3000 души за опазване на Майка България от бедствия и природни катаклизми, които с вяра бяха принесени на националната конференция за „Обновление и възстановяване в Святия Дух”, състояла се на 20 май в гр. Самоков.

Само денонощие след конференцията всички ние преживяхме най-силното земетресение, което е сполетяло България в последните 100 години. Бог обаче опази народа ни от смъртна опасност и страната ни – от катастрофални разрушения.

Насърчете се: Бог чува и отговаря на молитвите ни!
Вярвайте с цялото си сърце в Исуса Христа!
Живейте живот на святост!
Прощавайте и си искайте прошка от Бога и от ближните си!
Пазете се от грях!
Вършете Божията воля!

Бедствията, които сполетяват земята, са предвещани в Божието Слово – Библията, като знамения, които предхождат второто идване на нашия Господ Исус Христос. Не се страхувайте от тях, защото имената ни са записани в Книгата на живота и каквото и да се случи, ние ще видим Божието лице!

Мир вам!

От името на националното ръководство на Божия Църква в България и всички, които ни подкрепиха на националната конференция за „Обновление и възстановяване в Святия Дух”, която се състоя на 20 май 2012 г. в гр. Самоков.

П-р Павел Игнатов
П-р Николай Божилов
П-р Румен Иванов

1 comment for “Благодарствено писмо от Божия църква

  1. На Разпети Петък преди Възкресение,в Силистра се събрахме 3 водещи църкви,които до този момент воювахме помежду си,и се покаяхме за това,и взехме заедно Господна Трапеза.Радвам се за това,което Святият Дух прави в Самоков и в други населени места.Не е ли това началото на съживлението в България ? Моля, пишете ако това се случва и на други места !
    И С У С И Д В А С К О Р О !!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *