9 comments for “Бенгт Ведемалм в България

 1. Този го чувам за първи път. Някой да даде повече сведение за него?

 2. Нищо лично против брата…но за препоръчване да не се цитира първото му име; Бенг на Ромски език, означава дявол, сатана..:((( Но, но се надявам второто да означава и има смисъл на гонител и преследвач на дявола! АМИН ;))

 3. Забавно. Все пак, господинът не е ром, а швед. Най-добрият начин да се разбере нещо за него, е да се отиде на мероприятието, което предлага, и да се види от първа ръка. Изглежда свестен, дано и на живо да е такъв. Идете, чуйте, вижте и преценете – така е доста по-добре, отколкото да се обменят мнения от втора ръка.

  Вие, Ангел Петков, малко ме поразочаровахте с изпълненията си под чуждо име. Аз мога да ви разбера много добре, мен също ме цензурират тук, и неведнъж съм се чудел какво ли би било да измисля някой „нов герой“ и да го включа в сюжета. Не го правя, защото знам много добре, че ако човек не може да си напише името под едно изказване, по-добре да не се изказва. Аз имам много неща да кажа за стила и характера и на доктор Пеев, и на адвокат Костов, но едно нещо не може да не им се зачете – пишат си имената под или над това, което казват. Може би с едно известно ми изключение. Не ставайте глупав – измисленото име с нищо няма да увеличи стойността на казаното от вас. Надявам се да ме разберете, особено като знаете, че ви симпатизирам и подкрепям. Поздрави!

 4. Юлиян, напълно съм съгласен с теб. Никога не съм използвал други имена за да пиша коментари или каквото и да било. И аз не се чувствах конфортно, но все пак исках да разбера принципа на блокировката, и след като я разбрах да бъда внимателен занапред, знаейки, че името ми може да се появи на място, където не съм го поставял, а това вече не е обикновена цензура.
  А що се отнася до Бенгт Ведемалм, съгласен съм, че трябва да се отиде лично и да се види. Но аз нямах възможност да отида и за това искам да знам малко повече за него, защото в църквата и други хора са получили покана и ме питат. От Запад са идвали прекалено много лъжливи учители за да се доверя леко и за това трябва да съм сигурен и в този човек. Шегата на Асен Райков не беше много уместна и се надявам да не граничи с подигравка.

 5. Човекът е гост на п-р Иван Несторов от Пловдив. Явно си имате общи мероприятия всяка година. По интересно е защо п-р Иван Несторов от ОБЦ участва в пропагандаторския форума на АРЦ в София? Може би п-р Тони Еленков може да даде отговор!

  П-р Асен Христов, знаех че четеш този форум но най-накрая се престраши да се включиш и с коментар. Какво ти е мнението за апостола на ромите Иво (ИвЧо) Койчев?

  Ангел Петков спри да говориш за НЛО и световната конспирация. Писал си от фалшиво име и системата те е блокирала защото сигурно си писал от същия компютър със същия интернетен адрес. Сети се най-накрая, че ако ще се криеш поне иди до кварталното интернет кафене на ъгъла. Вече ти обясниха хората че фейсбук се синхронизира с форума автоматично. И няколко човека те помолихме вече да престанеш да ни занимаваш с летящите обекти в главата си моля!

 6. Велизар, за човек, който пише само малкото си име, сте прекалено дързък. Мисля, че такъв тон можете да държите само ако на всички е ясно кой сте. Под половинчата или цялостна анонимност всеки може да бъде смел. Все пак, ако имате капацитета, отчетете, че пастор Ангел Петков е един от най-свестните събеседници тук, макар и с мнение различно от вашето. Мисля, много участници в дискусията ще се зарадват, ако бъдете по-въздържан. А иначе, благодаря за уточненията, но мисля, че блокировките в системата не опират само до чисто кибернетичната страна на нещата.

  Ангел, вие сте както обикновено добронамерен и конструктивен. Благодаря ви! Поздрави!

 7. Велизар: г-н Юлиян Бозаджиев и вие май започнахте да звучите поучително като д-р Пеев. Какво стана със свободата на словото и начина на изразяване? П-р Петков беше изобличен от д-р Димитрова, че е излъгал форума. Той се извини и му бе простено. Повече няма да прави така. А вие? Ще продължавате ли с глупостите или ще кажете нещо смислено най-накрая?

 8. Велизар, вече станахте наистина много банални. По въпроса ти казвам само едно: проблема е не че исках да се крия, а точно обратното. Ако исках да се крия, бъди сигурен, така щех да направя, че никой да не ме познае. И обърни внимание кой за първи път употреби термина „НЛО“ – не бях аз, а вместено в мой коментар в скоби с две букви отпред – „б.р.“, което означава „бележка от редактор“. Когато някое изказване не е адресирано към човек, който няма отношение към него, логично го разбира по друг начин. Ти не си от тези, които имат пряко отношение, така че, по-добре би било да мълчиш. А ако все пак искаш да ти кажа подробности (понеже виждам, че си любопитен), излез от анонимността на малкото си име (защото то на мен лично нищо не ми говори, докато аз съм напълно открит), дай ми и-мейла си, и лично ще ти отговоря на всички въпроси, които те вълнуват, ако съм сигурен, че това ще те успокои. И си помисли кой е този който се крие – дали съм аз, който написах само три поста от друго име и после се разкрих напълно доброволно, или ти, за когото не знаем абсолютно нищо.

 9. Има ли ги богослуженията и в интернет? За съжаление не можах да присъствам.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *